ќе мисира македонија колективно на карамела кој прв ќе дое до шишенце да пише од каде е производството
Иии јас нарачав LTGTR ама во голема мисла бев меѓу него и sticky dates знам најдобро е и од двата да нарачам ама ќе банкротирам дефинитивно а нарачката од средата стигнаа и таа Никогаш не сум била толку возбудена како сега Да се надоврзам ниеден немам ни мириснато на слепо нарачав ако не ме бендиса вие сте криви
Новата серија на стики не ми мириса исто со старата. Мислам дека не е сега толку благ/изгорен, повеќе се чувствуваат смолести и дрвени ноти. Иако, секако, пак е на карамела 90%. Некој друг нека каже што ќе го нарача/спореди со стариот.
Значи убав маркетинг (лажење) удрија првиот пат кога рекоа дека више никад нема да ги носат . Фркнав цело богатство тогаш.
@Hellobeautiful тоа ти е маркетиншки трик, многу така прават, бодат очи, последно... нема повеќе да го има... и оп по некое време пак на залиха
Ако минеш пак баш мирисни дали ќе осетиш разлика. Јас се нашприцав со ЛТГТР да не ме мислите, депресијата се излечи. edit: Ја осеќам нотата на ЈогНог во ЛТГТР, не мора да се имаат двата спреја според мене.
Се зафркнавме што не го почекавме новиов Стики? Инаку и јас се придружив во клубот на ЛТГТР корисници, паштета и леб не ми бега следниов месец.. И од кога го порачав видов дека имало и стики дејтс лосион.. Јас мислам колективно еден кредит да си подигниме
Или да организираме пљачка на штанд Јас не ни знаев дека пак ќе добијат месецов, рекоа дури после Нова година, ама сега ваљда проработела пак фабриката во Хрватска некоја од вас ако минеше сега испрскана со ЛТГТР накај плоштад, I feel you girl! Остави трага зад себе