^ Само што овој парфем Love, Chloé не е на Клои Кардашијан, туку на модната дизајнерска куќа Chloé. Нема врска со Кардашијанс.
ако мислиш на џастин биебер: сомдеј јас во дм во хрватска за 314 кн (околу 2583 ден) го купив 100 мл, го имаш и грлфренд 30 мл 290 кн (околу 2400 ден)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 284%29.jpg Го има ли некаде?Ве молам кажете ми?И дали некој до сега го имал од вас?
Не сум имала до сега некој таков парфем но според тоа што имам читано мислам дека најдобар е на Тејлор Свит а исто така и на Лејди Гага.
Јао Петра, шта ти то причаш? Јас разбирам дека денеска а се спомне Клои, одма мора да е Кардашиан, ама..па и веќе кога ти е омилен, би требало да знаеш што и како е.
Мене овој на Бритни ми е преубав.Баш онака свеж и лесен,несакам тешки мириси.Овој ми е фаворит од парфеми на селебрити.
Edna moja prijatelka, go ima The Key od Justin Bieber, mnogu mi se dopadna parfemot.. :3 Znaete kade mozam da go kupam tuka vo MK? Ja prasav neze i mi rece deka tetka e od Avstralija i go kupila I dali znaete otprilika, kolku pari e? POZZ