Од тие што го имате поклонувано\користено Антонио Бандерас - Медитерано парфемот да ми кажете дали е добар и траен? Сакам за поклон на матура да го носам кај другар,ама сакам да прашам прво.Дали вредит за парите? Однапред благодарна
Конкретно мене ептен ми се допаѓа парфемов. Исто, долготраен е, и после 2 дена се чувствува миризбата на облеката. Вреде за секој денар. Го препорачувам како подарок!
http://www.theperfumebaseline.com/wp-co ... -spray.jpg go ima li nekoj koristeno parfemov i kako mirisa....
Девојќи сега излезе новиот парфем на Емина Дали некоја знае дали го има кај нас? И дали го користела?
Tyка не знам колку е, во Германија го купив 20евра, ама не би требало да има голема разлика во цена. Прекрасен е.
Моментално го имам овој парфем и не можам уште да се одлучам за неговиот мирис. На почеток нападен, за неколку секунди да премине во нешто слатко, нешто овошкасто, можеби и роза. Доста интересно е како преминува и колку се задржува мирисот. Задоволна сум од тој аспект, но би одела со нешто по нежно.
Мислам дека темата е за парфемите на познатите во смисла на холивудски ѕвезди како пејачки и глумици, што направиле своја линија на парфеми, а всушност не се занимаваат со тоа. Затоа мислам дека парфемот од Версаче требало да го ставиш во женски парфеми.
Значи мн се добри( за трајноста и да не зборувам ). Од трите можам да кажам дека secret potion од C.A. ми е нај добар... После at night, па queen of gold...
Јас ги имам овие два Midnight Heat - Beyonce и Red Sin - Christina Aguilera и двата ми се добиени како подарок. Моментално не ги користам (ми стојат нови некако парфемите кои ми се подарок немам навика да ги користам, повеќе сакам да ми стојат како украс), не се лоши и двата, можеби Midnight Heat за нијанса ми е поубав.
Каков е во однос на трајноста овој парфем на Наоми? Не сум го купила досега, го имав Cat Deluxe пред некое време, но ми остави впечаток на лесен, пролетно-летен парфем, а овој класичниот ми е баш како за постудениот период од годината и такво нешто и ми треба, сакам да го сменам малку мирисот на Burberry Body за да не ми здосади. Не е воопшто скап како што гледам, ама дали е траен, да не ветрее пребрзо па да се зафркнам.