Bчера ги видов тој од нина ричи со мачката,Gивенси,и бекамови,ми се бендиса тој од гивенси,инаку од бијонсе се доста ефтини,и ако купиш од 50мл,и имаш избор со парфемот,огромна ташна со знак од бијонсе,мислам B буквата,приврзок убав за моб и незнам што имаше друго.Eдвај чекам од бритни да излезе новиов
По долго време го пронајдов идеалниот парфем за мене Outspoken од Ферги има прекрасни женствени ноти ..
jas sakam da go kupam at night probuvav tester ama nekako ne mi traese bas mnogu ne znam na dva pamati sum a najvise mi se sviga mirisot [mod-kirilica:2xmlqyhj][/mod-kirilica:2xmlqyhj]
Сум го имала пафемов, само не би рекла дека е баш зимски, овошен е, свеж, лесен, баш прав летен парфем. Само не ми е јасно, какво е тоа стапче...
нееее да не си пробала некој друг?? овој баш е јакичок зимски парфем =) го користам само за навечер искачања, никако преку ден.. не дека е некој загушлив јак, али вечерен е хахах ме насмеа за прашањето на стапчето епа не е со такво цуце за да се прска како спреј, односно како парфемине..туку има стапче и бидејки е поконцентриран се нанесува со стапче..тапкаш позади уфциња или на зглоб..кај сакаш..и готово.. =) ме свати?
Го пробав парфемот од тестери, се ,,избањав со 2-3 тестера одеднаш, убав е, но не е многу траен Стварно се разочарав што не трае долго, па сите други парфеми од АВОН повеќе ми траат
мајка ми од мнооооогу одамна го имаше парфемов (пред 6-7 години) од авон, јас мала бев, ама памтам до ден денес како мирисааааааааааааааааааа уф, прекрасен е, ама не е баш ефтин ... 1500 денари нели??? е, мене на овој ми текна од познативе мнг ми се свиѓа, и дооолго трае!