Да Нејм, те сфатив за стапчето . Инаку не, не сум грешка, овој парфем го имав, 100% сум сигурна , ама мене ми е доста свеж и летен .
де бре луге вкусови.. ја си го користам зиме =) иначе имам и еден парфем лето се вика (summer) и го користам зимно време хахахах иронија..али пак убаво мириса и добивам пофалби =)
дали знаете каде можам да го најдам парфемот (по можност да е во близина на Охрид) и по која цена го имам лосионот за тело од истата колекција но не е од Македонија купен инаку прекрасно мириса мм...
A woman's perfume tells more about her than her handwriting. Потполно сум согласна со Christian Dior но имам и едно свое правило Парфемот колку е почесто 'сретнуван' толку е подосаден и едноставен и нема како да направи да се чувствуваш единствена. Парфеми които ги користам сега и секогаш ке ги користам (додека не станат "популарни" ) p.s. со кој парфем ке се напрскам одлучува мојот outfit
мојоооот незнам багувче. пред повеке од една година го земав, можда и две, од јуник, само мојот не е со спреј туку со стапче како што кажав..мислам дека беше накај 2500 за 50 мл али не сум сигурна... сепак ако има, препорачувам да си земеш со стапче бидејки побавно се троши и поубав ми е така едноставно..се исплака..позз =)
Може ли некој да ми каже каде можам да го најдам парфемот на бритни спирс fantasy ili midnight fantasy во Скопје? И колку чини отприлика? И ако може некој да ми го опише heat od beyonce? какви ноти има?
И мојот парфем!!! Зависна сум од него, не знам што ќе правам кога ќе го потрошам совршен ми е, бунтовен и елегантен, како што рекла Кејт 'a mix of elegant and risqu' го имам пакувањето од 100мл ама го добив на подарок од странство, овде имам сретнато само пакување од 50мл и 30мл.
Да да, гарантирам за него. Мене ми требаше време да го навикнам, зошто ми е прилично јак и некако е жесток, и со мојов карактер не се склапа баш , баш. Ама прекрасен е! Мене ми е преубав Couture од Кајли Миног. Ептен некако се пронајдов во него! Нежен,ама заводлив. Кој го има, знае
Lady Millione - Paco Rabanne Спојлер Beyonce - Heat Спојлер Britney Spears - Curious Спојлер Едит:Мислењето е редактирано од страна на модератор. При постава на слики користете го соодветниот код.Доколку имате проблем при поставувањето обратете се кај модератор.
Од сите парфеми досега што сум ги користела сум најзадоволна од Curious (Britney Spears).. стварно преубаво мириса и трае долго, погоден е и за дење (оти нема некој многу силен мирис шо мава в нос ) и за ноќе оти остава впечаток исто така и Believe i Hidden Fantasy вредат за парите. препорачувам за сите шо не поднесуваат многу благи и јаки мириси
може некој да ми каже колку пари е парфемот на Бијонсе гледам сите многу го фалите сигурно е убав.. инаку јас од кога излезе BLACK XS само тој го користам преубав ми е
бијонсе парфемот мислам дека е 1200 за 30 мл а млекото за тело е 560 денари, наредно нешто дури наредната есен( затоа што е потежок парфем) ќе го користам секако, сега за сега сум опремена со парфеми
^^Тоа не е парфем на познатите, тоа е дизајнерски парфем. Девојки, темава е конкретно за парфеми кои ги носат имињата на познати ѕвезди во шоу бизнисот а не дизајнерските парфеми или пак оние од Авон и Орифлејм.