Ricci Ricci дефинитивноо,, иаку дали знаете каде може се најде парфемот од AVRIL LAVIGNE ,, колку пари е!!?
Овие, како што кажав, се дизајнерски парфеми, а не парфеми на познати под тоа познати, во темава се подразбира парфеми кои го носат ИМЕТО на познати ѕвезди од шоу-бизнисот.
при првата прилика кога ќе одам на екскурзија ги купувам овие 3 па макар и сите пари з анив да ги дадам
Јас го имам овој прв пат го добив од дечко ми за св Валентин лани и многу убави ми мириса ова зимо си го земав повторно...
Te послушав да знаеш,штом е од тебе препорачан го најдов за некои 900 ден.ама немаше тестерче и на слепо го земав,и се прснав и прво не ме бендиса,подоцна се осетија нотите и што кажам баш нежен,ама заводлив
Да да да! Ми требаше малце време за да се навикнам на него и да ги препознаам скриените женствени ноти, ама сега ми е супер! Баш барав некој друг што го користи, твое мислење овој парфем за пролет ќе го бидне? Се мислам, некако јак е...
Мене најдобар парфем кој го имам користено, а носи име на позната личност ми е Naomi Campbell - sunset...
Мене па ми е таман и за во пролет. Има некоја освежувачка нота во него, па мислам дека е погоден за секое време, освен за лето. Волфче мило ми е што ти се допадна. Јас девојки искрено се пронајдов во овој парфем, си го купувам и млекото за тело, и во комбинација се фантазија!
Го имам парфемот, презадоволна сум...Не знам дали го има во Mk Исто ми се допаѓа и парфемот на Нина Ричи...
Не патам по парфем на позната личност да морам да го имам. Признавам само оригинал парфем кој ми се допаѓа во зависност од сезоната летен - зимски.
пуфи јас кога го мириснав прво си реков,абе што е ова?и така бевме во шопчето уште се изврткав,баравме нешто и си ја мириснав раката и прекрасен беше,подоцна му се чуствуваат нотите ама не му и имаа некоја раклама голема направено,беше подскриен така во рафтовите,а секогаш кога ке има нови директно ги вадат,со лосиони,ташни,белезии и после се вратив и го купив
моментално го имам од beyonce HEAT и е преубавввв... многу сум задоволна од сега нон-стоп ке си го користам него....
Jaс го сакам..Доста време трае и вчера баш бев на една забава, сите ме прашаа кој парфем го користам..и да подоцна се осеќа она убавото во него...