Го имам Beckham и Nina Ricci,а одвај чекам кај нас да стаса на Rihanna.Планирам да си го купам и 1million и Givenchy Play for Her
каде можам да си најдам еден ваков ?! и нели женскава беше алергична на парфеми , барем јас така имам слушнато
Ebay можеш,го имам јас ми го дадоја на поклон,зашто знаеа дека ја сакам Kим,тоес.стилот ама не ми се допага,претежок е,некој чуден мирис има
Имам една молба до вас драги Феминки, сакам да ве прашам што мислите за парфемот на Carolina Herera Cat Deluxe At Night na Neomi И флора на гучи
Mарина го купив 40 дол.за најмалечкото шишенце заљубена CH-се секавам дека го имаше другарка ми,знам дека убаво мирисаше ама како тежок да беше малку,а и долго траеше Flora незнам како мириса Cаt deluxe вчера ми стигна,прекрасно мириса има некој свеж мирис,а воедно и сензуален,немам коментар повеке
Овој го имам користено лани лето и е феноменален... лесен, цветен и сладок токму по мој вкус топло ти го препорачувам
Го мириснав Heat на Beyonce и иако на прв мирис ми се чинеше претежок и неубав, подоцна ептен ми се присфига.. ако треба да кажам само еден збор што ке го опише парфемов тоа е секси многу е убав заводнички некако, бар според мене... само се мислам, да не е прејак за времево.. пролет е, лето иде.. или да чекам зима?? што предлагате??
чекај некаде октомври да дојде подобар е за тоа време! иначе ВОЛФЧЕ колку пари е на кети пери парфемот???
Oд кети пери беше 69 дол.за помалото а поголемото 80,што за разлика од други парфеми е ефтин за овие пари,многу му е слатко шишенцето,мириса слатко,а ненападливо, инаку сега мислам во денари треба да е Спојлер 3000-4000 инаку тој од бијонсе што го поставив е вториот нејзин beyonce rush,a првиот е beyonce heat,мене heat појке ми е за лето,а овај вториов појак е некако,ама сепак твој избор е
zna;i spored mene dvata najubavi mirisi od poznatite se In Bloom od riss viterspun, znaci nemam zborovi preubav e i onoj so vkus na vanila od britney spears, odlicen e i trae.... [mod-kirilica:2mck9xc7][/mod-kirilica:2mck9xc7]
Го имам користено само на Naomi Campbeli- Cat Deluxe at Night ...прекрасен е. Инаку прекрасно ми мирисаат на Nina Ricci- Nina и на Dolce & Gabanna - The One. Штета што не можам да си дозволам постојано да користам толку скапи парфеми