Јас го имам glow на Џенифер,добар е ама не баш,го нарачав miami glow НО по грешка го добив овој,а поубав е 100пати MIAMI GLOW БАШ е летен на кокос мириса,го обозавам.го имам и на Наоми cat deluh i toj e dobar mnogu...na Kajli.M. не го купувајте катастрофа е.Ако некој го најде miami glow-jenifer.l. нека ми каже каде го има и цена.Не знам кај да го најдам,странство го видов,и таткоми ми го донесе погрешниот хахаха...
Јас го имам Аутспокен на Ферги убаво мириса, но не трае долго Сакам да го имам Ловли Или само да е од Сара Џ. Паркер... Но не знам дали ги има воопшто кај нас..
Од парфемите на познатите најмногу го користам Naomi Campbell Cat Deluxe(night) и многу ми се допаѓа парфемот на Бијонсе и Кристина Агилера.
Aуф како мириса Lovely-Sarah Jessica Parker,многу слатко мириса,на другарка ми и го пуштив,и го купив само за 800 денари Jас да го купам од Kети пери,ама имам многу парфеми,и ке чекам со години да ги потрошам,
Волфче јас го сакам Heat на Бијонсе , морам да го имам . Каков е Rush ? Поубав е од првиот ? Зошто јас овде не сум го видела
Heat -има сладок мирис,нежен,а Rush е уште посладок,според мене и потежок Mене лично heat поубав ми е
^ Heat не е малце појакичок? Не ми е баш нежен Колку што се секавам кога го мириснав, ми беше ептен секси парфемот...онака баш heat и првично не ми се допадна, али после кога се засуши уффф
девојкиии... знае ли некој каде може да го купам... cat deluxe od naomi cembel ... другарка ми ми го донесе на поклон иии многу ми се допага не знам од кај го купила ми се потрошии веке... сакамм пакк ваковв... ако некој знае кај го има во ск и која цена е нека пишеее ...
Го има во КОСМО,и јас го сакам тој парфем,го користев пред 3 год.и сега брзо мајками повторно ми го подари. DARLING мене не ми се свиѓа воопшто...
Blue Seduction од Антонио Бандерас, мојот нов омилен парфем, совршен за летниов период. Има ноти кои верувам дека ќе им се допаднат на обожавателите на Light Blue од D&G.