Да излезен е од Февруари месец,а кај го има кај нас не знам.Види во Космо. Јас го бендисав од Бритни во плаво шишенце-Cirkus,и свеж е и благ мммммм,баш го подига расположението.
od site celebrity parfemi koi gi imam koristeno najdobar spored mene e halle od halle berry, ima sladunjav miris i trae navistina dolgo i definitivno ostava dominanten vpecatok. A sum zainteresirana za parfemite na Beyonce Heat i Heat Rush. Gi ima li nekoj koristeno dosega i vase mislenje ?
Овој го имам дома, поклон од Америка ми е, и воопшто не ми се допаѓа, што ли мислеле кога го правеле !? J Lo Glow
chanel mademoiselle e најдобриот парфем на светот. Го користам и не би го сменила за ништо на светот.
go imam koristeno ovoj, si go imav kupeno od free shop od grcija samo siseto bese ciklama i ne bese los, onaka najcasual
Од Наоми Кемпбел го имам користено ама само на точење, тој оригиналот не. Парфемот на Наоми ми е еден од омилените. На Ричи ги имам исто така користено и двете ама на точење. Од Ферги - Outspoken го земав од Авон, очекував повеќе, не ми беше којзнае што ама добар беше. Инаку во парфимерија во Албанија ги пробав на Кристина Агилера - преубави беа, идеални за мене. Такви морам да си земам.
Вчера со другарките бевме во Шатци. Ни препорачаа еден од парфемите на Бритни. Морам да ви признаам преубаво мириса, ме потсеќа на нешто слатко. Спојлер мислам дека беше овој
Кога го земав ми беше ужас,ама откога почнав да го користам за денски,мн ми легна... Outspoken-Fergi.
Eдна пријателка го имаше овој на Бритни: Преубав! Па и кутивчено.. Само одамна го немам сретнато, да не знаете инфо - колку пари е?