Го имам користено единствено Xpose Stardust - Christina Aguilera пред 4 години ,си го добив на подарок. Најнајнајубав е на цел свет! Овде не можев да го најдам парфемот никако ,имаше само нешто ко дезодоранс ,па откако го потрошив парфемот го купив дезодорансот ,нормално помалку траеше ама мириса пресекси! Да не го има некој сретнато низ парфимерииве во последно време?
Мене пак ме разочара Beyonce-heat Ич не ми се допаѓа,го добив на подарок заедно со најновото ЦД на Бијонсе одеше,ама ич не ми е по ќеф.Aма што трае-трае
Hе го имам користено,но го мириснав пред неколку месеци,мислам и мало тестерче зедов,и можам да кажам дека е најубав од Vera Wang,го имав јас Princess ама не ми беше убав A rock princess многу убаво мириса,не е нападе(барем така паметам) Bчера го видов овај од Beyonce,изгледа нов и е,имам уште 2 парфеми за трошење и после ке си го земам,преубав е,свеж а воедно и сензуален
Го имам од лани кога го открив и сега себично си го чувам и го користам исклучиво на пролет и лето...неодолив е! И доста траен. Знае Бандерас што е добро
Го имам парфемот на Хали Бери и многу е добар само што ми се расипа прскалчето и така ми стој... сум го користела и на Кајли Миног Sweet darling и тој е добар ама незнам дали само јас или и некој друг, имав проблеми со пчелите тој период, се на мене се бесеа... И никогаш нема да го заборавам на Селин Дион Enchanting, го нема веќе...
Јас ги имам од Бритни, некако летен е...го имам како за во зима и е прекрасен,а исто како за во зима си го имам добри се сите,трајни
Епа открив дека и Џастин Бибер имал парфем Женски ли е ? Го користев парфемот на Елизабет Тејлор , се воодушевив , мирисот
Според мене најубав парфем-The One-Dolce&Gabbana,исто така ми се убави Lacoste Yellow,femme-Hugo Boss,code-Armani и Aqua di Giò,oд Gucci Flora и Envy me,исто така ги сакам машикте парфеми,ама нема смисла да ставам машки парфем