Да за женски е ... За жал го нема во Македонија, а јас сеуште правам договори со роднини од странство за да го имам
Kate Moss-Kate Devojki mi treba pomosh!!!Ogromen obozavatel sum na prviot partem na Kate moss sto izleze-Kate no go nema nigde...ako znaete kade mozam da go najdam vo nekoi pomali parfimerii bidejki vo pogolemite nemaat dobieno veke godina dena,,,
Од овие познатите го имам користено cirious од Britney Spears и j.lo-glow од J.Lopez.Овој од бритни ме остави ма без здив,а овој glow од Ј.Lo мене ми мириса толку одвратно и катастрофално како некој детергент. Сакам да ве прашам дали можеби го има cirious од бритни во шатци и која е цената?
јас ги користам од бекам сите парфеми па од селин дион од парис хилтон кате мос аврил лавињ и многу други искрено речено се знае кој е вистински парфем можеби се скапи ама се долготрајни и преубави.
S by Shakira. Го добив на поклон за матура И тоа во сет со лосионче бе мх мх Ама си се радувам како мало детенце. Али убаво мириса стварно,благичко баш по мој вкус
Наоми Кембел (овој погоре постираниот) ми е омилен, мислам дека никогаш нема да ми здосади, а погоден е и за лето и за зима, универзален парфем. Освен Наоми, го имам користено и Селин Дион. Пријатно ме изненади вториов, не очекував да биде којзнае што, но многу пријатно и ненападно мириса. Ептен ми се допаѓа и погоден е за пролет/лето.
И јас го обожавам. Погоден е за сите моменти, нема некој јак мирис од кој заболува глава, а сепак трае, не избледува лесно.
Девојчиња, знае некоја колку чини парфемов на Бијонси? Другарка моја го добила на подарок и си шприцнав колку за проба, ми остави така фин впечаток и мноооогу ми се допадна мирисот, па ми се присака да си го имам во колекцијата. Абе батко Ѓорѓија невиден сум, леле мајко.
преубави парфеми ..... ако некој слуцајно знае дали овој првиот можам да го најдам некаде во МКД нека ми писе ЛП
Мајка ми еднаш го имаше добиено како подарок и можам да лажам дека преубаво мирисаше и доста долго траеше. Миризбата му е лесна и баш секси. Бар такви спомени ми оставил од тогаш