Еее дури сега ја приметив темава...Сабајле баш прашував каде можам да го најдам парфемот The One(златниот), на точење? Ептен ми се свиѓа?
Имаше постирано Сеси на претходните страни. Еве го пак http://sitekreator.com/cosmetice/parfumuri.html
Јас сум заљубена во Bvlgari black машкиот и тоа го спомнав пред жената во продавницата и ми рече има и женски скоро исто мириса само некоја нота е различна,кога го мириснав се заљубив ахххх и си го земав.Го земав во гтц нели кај што е рефан има и една друга продавница со парфеми на точење и да ви кажам многу повеќе ми трае,а има попуст сега 50мл е 150денари а со нивно шишенце 180
Јас лично воопшто не сум задоволна од парфемите на рефан ,бидејки на повекето им се осека лоша преработка и поради тоа -ефтин мирис , а и сум чула дека поголем процент ставаат вода и го мешаат. Порано земав од кај нив, но пред 2 години открив друга продавница( во ГТЦ, во сутеренот, во истиот ред на рефан само на крај е дуканов,спроти зегин) и таму далеку е почист мирисот на некој парфем.. Сум користела повеке како Нина Ричи,Булгари - Омниа (кој е фантасичен,тешко дека ке познаеш дека е наточен),Наоми Кембел,Д&Г и итн..
За истата продавница збориме А и плус количината во рефан што чини 300 денари тука е 180 и повеќе траат.Земав од Рефан Black xs никој не приметуваше дека сум се бањала со парфемот а со овој сите приметуваат дека имам ставено,не терам никого да мисли како мене немам јас ќар ако лажам само си кажувам од кое повеќе сум задоволна
Има една продавничка во Дебар Маало, 10мл=40ден. Не се растварани со вода, од вакво шишенце ги точат, пред мене го отвори шишенцето, и ми наточи. И убаво мириса, јас земав Acqua di Gio, а на точење парфем и јас немав купено од средно, од времето на Роко Бароко
Imam koristeno mnogu nalivni parfemi ovie mi se omileni:Nina new od Nina Ricci,Roberto Cavalli,Lady million od Paco Rabanne,Gabriela Sabbatini,Love of pink-Lacoste,Very iresstible-Givenchy,Organza-Givenchy,ama najubav NIna od Nina Ricci. [mod-kirilica:3mukq7ek][/mod-kirilica:3mukq7ek]
Сакам да ве прашам да не знаете најновиот машки парфем La Coste Vert (зелениот) дали го има на точење?????Премногу ми се допаѓа и сакам да му го купам на брат ми па затоа прашувамм....ве молам ако некој знае нека ми каже???
Јас на точење до сега сум го пробала ванила и многу ми се допаѓа бидејќи сакам такви "затворени" мириси.
Прво го прочитав ова „точење“ и си помислив дека е за сладолед на точење. Иначе порано пунев, ама сега и мноогу ретко.
И јас сакам да си земам парфем на точење и тоа некој со мирис на ванила. Може ли да ми препорачате некој, и од каде сте го купиле?
Јас користам од ванила, си купувам од парфемеријата кај нас во населба. Сигурна сум дека има скоро во секоја парфемерија. Сега си земав од кашмир, ама не ми се свиѓа