Јас користам "Се за ева" и сум многу задоволна долго трае, ама овој мислам дека не е од Refan Иначе не користам многу вакви парфеми т.е. многу ретко .
Претходно користев парфеми на точење и бев задоволна. Некои парфеми беа добра копија на оргиналот што тешко беше да се распознае дали е копија или оргинал, додека некои си немаа врска со оргиналот и како тој мириса За тие пари што не се ни приближно до оргиналот се доста добри.
ЈАС НЕ ЗНАЕВ ДЕКА ИМА ПАРФЕМИ НА ТОЦЕНЈЕ И НОВАТА СОСЕДКА МИ КАЗА И МЕ ЗАРАЗИ И РЕДОВНО КУПУВАМ ОД РЕФАН
Ги мразам!Не користам и нема да користам!Кога бев 8мо одд ете тогаш користев Џангл го користев али тогаш беше младост лудост не знаевме што е парфем во права смисла...Никогаш повеќе!
Ретко користам наливни парфеми ,ми се нема погодено некој траен. Имам земено 99 , Ванила ,некојси од Габриела Сабатини ,Лајт блу (одвратен е) и сите ми мирисаа на ракија. Немам купено сигурно некои 7-8 години,ама ништо чудно да земам деновиве,пошто ми се ск*рчи овој Бум,не можам да го поднесам повеќе ,ми се креваат цревата...
Omilen naliven parfem mi e "Angeli i Demoni" cela obleka mi mirisa na parfemot [mod-kirilica:2xj8pnvk][/mod-kirilica:2xj8pnvk]
Чудна работа, кога ќе се шприцам со некој наливен парфем, многу повеќе се задржува на облеката. Јас шишињата од истрошени си ги пикам по плакарите и ми мириса после убаво. Имав од Наоми Кемпбел еден, и Ангели и демони исто, со месеци ми стои мирисот и ептен ќеф ми е. Некој навлезен ко мене ако е, па да познае дека е копија, иначе шанса нема. Убави, многу, но немам земено од тогаш...
Си ги купив Ричи Ричи и Булгари од Рефан, ама воопшто не сум задоволна Ајде, да трае нешто предолго не очекував, ама ми испаруваше парфемот од шишенцето?? Не го чепкав 2 дена и си обележав до кај беше полно и парфемот магично исчезна А и кога го носев со мене стално ми течеше,али ај, барем ташната убаво мирисаше ако ништо друго
Вака изгледаат шишенцата од 200 мл се. Во Скопје незнам каде може да се најдат,Битола ги има во една парфимерија. Јас го имам Еуфорија (бројчето е 254) и затоа знам дека сигурно го има.
Зависи колку милилитри сакаш. Во една продавница ReFan во Скопје 10 милилитри со се шишенце е 80 денари , а нареден пат ќе ти чини 50 денари бидејќи веќе гo имаш шишенцето ....секако доколку го сакаш пак истиот парфем
Јас на точење ги имам Каролина Херера и Хот Кутур ( можам да кажам дека овој парфем ми се допаѓа премногу бидејќи е благ и пријатен за мојот нос )