јас ги користам angels машки и rici rici женски ама мн брзо го губат мирисот а машкиов парфем трајт мн подолго
Јас користев кога бев помала Наоми Кемпбел и Габриела Сабатини (ако не се лажам, помала бев и не памтам многу многу) и пред некој месец зедов од Би Ју. А и за брат ми имам земено, едниот беше Jop (или Job) и уште еден, ама утепајте ме не ми текнува како се викаше Па, за ефтини пари, си имаш убав парфем, сега не оригинал, ама.. тука некаде
Јас го земав сега скоро, за проба го имаш во ГТЦ најдоле во сутерен, во една од двете продавнички за се и сешто што имаат и парфеми на точење (одма карши Зегинот)
Во Прилеп има во парфимерија Кики ( јас од таму земам )има и во парфимерија Yess .. има во една парфимерија кај 13 катницата ..и има доста голем избор - омилен ми е графити и hugo boss Имам забележано и во други парфимерии , прошетај и види .
^^^Има и во Гламур, кај Кула пазар, таму се дефинитивно НЕразредени, траат исто како и оригиналите За поефтина варијанта, добри се, за секој ден
Моментално го користам Lady million на точење и задоволна сум, трае скоро цел ден, а на облеката дури и по неколку дена
А девојки, знаете дали има некои парфеми од Бритни или од Аврил на точење или пак Black XS да не го има?
Да, овој последниов го има во парфимериите Ри-Ма во Бисер. Мислам дека би требало и да го има во Рефан, зашто е прилично популарен. Јас го земам од Бисер и ок е, не е сега нормално оригинал, ама за парите е супер. 40 ден.=10 мл.
Јас Вери ирезистбл го користам и супер е. Од парфимериите на Рефан го купувам, трае мирисот доста време. Инаку Black XS го има скоро секаде.
Е да си иб*ш мајката ме замисливте бе и јас да таксам едно парфемче на точење! До сека мислев дека не траат ич,ама ме предомисливте! во гтц ја знам таа парфимеријата за точење на парфеми, е сеа не сватив сите парфеми се иста цена? и колку би ме чинело да го земам било кој 100 милилитри???
Парфемите од Рефан се 5 денари за еден милилитар, плус имаш капки за подолго да траат, тие се исто 5 денари за една капка