Chtajki ja temava se zainativ i sega bev do biser vo Aerodrom i si go kupiv ONE MILION prekrasno mirisa go imashe i rich rich ama ovoj mi beshe poubav ...moze nekoj da mi preporacha nekoj mnogu ubav..jak ... i shto ne se izvetruva fala odnapred
Јас не сум љубител на точени парфеми. Имаме земено поодамна и проблемот беше што или брзо изветрејува или пак брзо ја губи првичната нота, па почнува да ми мириса на сосема друга арома
Порано кога купував парфеми на точење мислам дека со сила сакав сите да ги мириснам, али ете после третиот парфем па и не се осеќаат другите повеќе и така да секогаш купував некој без везе. Али за сега си знам само од ванила купувам
Многуу време го имам користено Hypnotic-poison на точење и е доста сличен на оригиналот и пред се МНОГУ трае ...Мора да си купам пак
Јас купувам парфеми на точење и незнам како се викаат Едноставно си го земам оној кој најубаво ми мириса
Задоволна сум од оние на Рефан . Можам да кажам дека најголемиот број од оние кои сум ги пробала мирисаат речеси идентично како и оригиналите. Во ред, не велам дека се исти и по трајност но затоа има и голема разлика во цената. Омилен ми е very irresistible - givenchy.
ќе нанесеш од парфемиве за точење,ќе излезеш и додека да стигнеш до кај шо сакаш,исто како да не си ставила парфем ... затоа секад користам оригинали
Сум користела и порано а и ден денес купувам понекогаш само што мислам дека во последно време многу ги расипаа и имаат поразличен мирис јас порано редовно користев кашмир и ми имаше феноменална миризба е сега пред скоро време ајде реков ќе земам пак таков и воопшто не му е истата миризба катастрофа.
Пред 2 нед. купив едно парфемче на полнење, цело го стаив на мене и ич не мирисаше. ЗНачи катастрофа се..