ЈА секое купување се различни мириси купувам а најдобри до сега ми биле: ангели и демони роберто кавали викториа сиктре ))
До сега на точење сум имала Ангели и демони и ептен ми беше убав. Бидејќи ми е така малце потежок, ќе си земам за есенва-зимава пак А да, сум имала и Наоми Кембл, и тој ми беше убав
Секогаш земам парфеми на точење и задоволна сум. Не знам дали така ми се погодувале или што и да е, ама секогаш ми траат.
Ангели и демони e еден од поубавите и користев уште еден, ама му го заборавив името..долго и тешко беше !
Ме интересира дали и каде го има овој парфем на точење? Оригиналот ми е моментално малце скапичок - слаба сум со финансии, а сакам да си мирискам вака. Во Рефан го немаа, имаа само од машкиот. Каде да барам на друго место !?
Денес во Рефан наточив ангели и демони и еве цел ден ми трае се заљубив на прв поглед дефинитивно е најубав и трае вака од прва
Mnogu,mnogu odmana imam koristeno parfem na tocenje i toa Gabriela Sabatini.Bi sakala denovive da si zemam Angeli i demoni,da go probame stom tolku feminki se zadovolni od nego.
Од Рефан го земав пак Ричи Ричи и ВОДА луѓе, ВОДА!!! Не мириса воопшто. Бог да чува! Го земав и кашмир и доста јак е, ми прави мерак! Баш за периодов.
Потврдувам ангели и демони е пре преубав денови трае ли трае си наточив и еуфорија од К .Клајн и искрено погрд парфем сум немала во живот мириса јако но грдо ептен грдо како на некое растение не ми текува на кое
Cимпатичен е оргиналот, јас го имав во мини пакување, ми падна у веце се истури, цела недела вецето еуфорично ми мирисаше Hего, кај е тоа Pефан Hа ванила имаат ли парфемчиња? Jас не сум купувала оддамна! Kо мала имавме една маалска продавничка, абе што убави работи имаше, од шминки до парфеми на точење, ама тоа е, затворена е многу одамна
Лудо најдолниот кат во ГТЦ уствари подрумот,одма карши Веро,значи од десна страна. Ќе видиш, пишува Рефан нема шанси да утнеш.
Па, по мирисот да, инаку за траење јок. Ќе ставиш малку и после по пола час ко да не си ставил ништо... Омилен? Па сите мирисаат убаво освен некои нападни и некои слични мириси како KENZO - FLOWER
Го има ли овој? Општо низ продавниците дали сте го сретнале... Ако го има таму мора и кај нас да го има.
дали некоја од вас го има користено некој од овие парфеми на точење? и кој ви е најубав? Loverdose by Diesel. Idylle by Guerlain. Diamonds by Armani. Black XS L’exces Miss Dior Eau Fraiche Burberry Body Prada Candy Estee Lauder Sensuous Nude Obsession by Calvin Clein
моментално од парфемите на точење го користам Black XS женскиот...нз точно името...задоволна сум,преубаво ми мириса а богами и долго трае
Одамна не сум си купила а мн сакам. Омилен ми е Хипноуз а зависи од расположение можам некогаш и да помешам нешто и случајно ми се прави оригинален парфем по мој вкус