Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Парфеми на точење

Дискусија во 'Парфеми' започната од bilkata, 18 јануари 2010.

1. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    Јас си купувам ванила и кокос,пола пола во едно шишенце, абе убајни , и трае многу :)

2. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Извини а од кај се снабдуваш со кокос? Немам слушнато за тоа , жити се кажи ми кај го наоѓаш сакам и јааааааас! :)

3. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    Јас купувам од Охрид , го има во неколку парфимерии, а тука по скопјево незнам кај имат

4. qxwy

qxwy Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    5
    Da, parmefmetite na tocenje, se slicni na originalot, najcesto koga nemam dovolno pari kupuvam takvi i iskreno zadovolna sum, inaku omilen mi e ninna richi 8)

5. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Редовно си купувам парфеми на точење,покрај тие другите. Убави ми се,ми траат сите ... :) :) :)

6. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Јас пред некој ден конечно го начекав парфемот што мириса како што треба и не е вода.
    Ноа користам. Баш ми е мек, ненападен и неутрален. Скап ми е во Unique, преку 3000-и нешто.

7. Ani.cka

Ani.cka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    26
    Да си купувам, почесто летно време ми се супер, за да си имам во сите ташни по едно шишенце во секое време :lol: го обожавам Light Blue -DiG многу е освежителен

8. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Треба да одам да си го купам Rocco Barocco на точење.. (Да не беше темава, кој знае и дали воопшто ќе се сетев)
    Тој парфем страшно многу ме потсетува на убави дамнешни времиња со мојот љубен..
    Сакам да ме скокотне срцето помислувајќи на тие убави моменти при секое шприцање..
    Зимски парфем со специфичен мирис но не би рекла дека е за сечиј вкус.
    Јас просто го обожавам!
    Еве сликичка од оригиналниот парфем:

Инаку во ГТЦ доле во приземјето има една парфимерија Рефан за парфеми на точење, во истиот тој пролаз на 5 метри од таа има друга продавничка каде што продаваат козметика, гардероба, бижутерија и сл. Таму нема голем избор на парфеми на точење, но цените се двојно пониски.

9. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.548
    Допаѓања:
    5.896
    На точење го користам бос оринџ,би ју ;) и некој ако моментално ми се допадне за време на пазарењето

10. LoOnyD

LoOnyD Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    392
    Пред некој ден си го одбрав плеј од живанши :P од Рефан ( од вашиве препораки направив листа и сеа решив еден по еден да ги пробувам :D ) Задоволна сум и од прекрасниот мирис и од долготрајноста. ептен. дури и изненадена. до сеа не ми се погодил парфем на точење да ми е толку долготраен, обично по 2-3 саати ништо не се осеќа па се освежувам пак :) ама овој и наутро осеќам ми мириса кожата, а облека што сум носела коа сум се прскала мириса 2-3 дена(правам опит до кога ке трае) ;)
    така да препорачувам! а и наку има блага нота и е средно-нежен,женствен, мене лично не ми е јак! (колку што се разбирам јас во опишување мириси :D :D )

11. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Колку пари беа парфемите на точење долу во ГТЦ?
    Порано имам купувано, ама никако не ми текнува по која цена. :^
    10мл. за 50 ден. така?

12. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    И го зедов на тетка ми Black XS за роденден ,многу ми го бендиса.

13. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    да да :)

14. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.923
    Black XS машкиот ми е омилен парфем:)) Иначе најмн. си ги точам Ескада, мирисат ептен убаво сите се овошни:)

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Не сум користела до сега парфеми на точење, уствари не сум јас многу по парфеми :D ама сега ме фати мерак да си земам некој..кажете ми шишенцето во кое го ставаат парфемот колку мл е? Колку го наплаќаат? :?:

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Во еден погорен пост пишува 10мл. за 50 ден.
    Веројатно цената е иста. :)

17. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Каде има парфеми на точење, а да не е во Рефан, поконкретно ми треба Кристал Ноир-Версаче, не можам да го најдам... :|

18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    За тоа прочитав, не мислев за парфемот туку за шишенцето бидејќи немам свое :) Па од колку мл шишенца имаат и колку ги наплаќаат, за тоа прашував :wasntme:

19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Анастасијаки, има шишенца од 10, 20 и 50 мл колку што јас мислам, во Рефан.
    30 денари е тоа од 10 мл, другите се поскапи дали 50 ден. така нешто.

Отприлика тие се цените, ако добро ме служи меморијата. :)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Има многу добри парфемчиња на точење,во Рамстор доле на први спрат или приземје зависи како го броиш.Кај што се цвеќињата,човекот што слика карикатури во тој ред последниот е со овие парфемчиња.

Јас од таму баш го земав Кристал Ноар на Версаче,и да ти кажам бев презадоволна!!!
    И од трајноста на парфемчето,и колку е идентичен на оригиналот. Зошто бев презадоволна,си земав и уше две парфемчиња од таму и од нив исто презадоволна бев :)

Препорачувам од тука да си земате,многу подобри се од рефан!! :!:
    10мл 50 денари или 70 ( зависи тука ако земаш шишенце од нив,или со твое шишенце ) :)

Баш вчера ми текна на овие парфемчиња,и ќе си одам во брзо време до Рамстор да си приземам :inlove: