ГО ИМА НА BARGELLO ТИЕ НЕ СЕ НА ТОЧЕЊЕ НЕГО ВО НИВНИ ШИШЕНЦЕ АМА ТРААТ БАРЕМ ПОВЕЌЕ ОД ОВИЕ ОД РЕФЕАН...БАРЕМ НА МЕНЕ...ВИДИ ГИ ИМА СПРОТИ PLAY НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ИЛИ ВО РАМСТОР И ТАМУ СЕ 600 ДЕН.
Јас дојдов да ви препорачам многу убави парфеми(по мој вкус секако, јаки се, и кога ќе ставиш да мирисаат наокулу тебе ) Пред неколку недели го земав Cаshmere, ммм , a по него bright crystal. Сега и двата ми се потрошени, и искрено мислам дека ќе ги користам до крај на животот од што се преубави
Досега имам на точење користено Escada,а денес го купив Black xs-Рaco Rabanne и преубави се двата,би ги ви препорачала.
Досега имам на точење користено Escada,а денес го купив Black xs-Рaco Rabanne и преубави се двата,би ги ви препорачала.
До пред некој месец земав ангели и демони. И си одам пак да си земам од истиов, ми точат, редам на мене, гледам не е истиов. Од тогаш почнав да си купувам парфемчиња, не точам веќе.
^ Не знам од каде си земала парфем на точење, но и јас го приметив истото во копиите на Рефан. Ист парфем купен од различни градови не мириса исто. И јас си купив на крај, ама сепак не се откажувам и од овие, ќе се најдат за натаму-наваму.
земи некој на ескада.....или можда bright crystal versache,,убави се тие.....ама можеш да пробаш и со valentina na valentino преубав е ...цветен а да ама преубав и многу трае....мада мене незамензлив ми е si на armani - го имав оригиналот и преубав е само ме нервираше што не трае многу барем не на мојата кожа...штета!
Jaс имам си купив во саботата од Кокос 25 мил. за 76 ден+ шишето. Сега сакам да си купам од Бритни Спирс и од Нина Ричи. Цена да не знаете случајно?
Јас случајно го купив Ричи ричи и lady milion и двата се супер. Задоволна сум од трајноста и доста се слични на оргиналите.
И јас си купив од нина ричи и можам да кажам дека парфемот е прекрасен и убаво мириса и трае многу долго.
Јас без cool wather women не можам Го користам 10 години,за тоа време менував многу...и мене ми се допаѓаат нина ричи и лејдимилион ама привремено Последен го земав спорт лајт од авон и на него ми помина мерак од неколку прскања Си се вратив на кул вотер ДА ЖИВЕЕ!
Не џабе рекле, сиромавиот двојно плаќа. Подобро соберете си некој денар и купете си некое добро оригинално парфемче, отколку да го купувате ова ѓубре, кое незнаете нити што е ниту од каде е. Ај што ќе биде работава нити смрди нит мирише, туку можете да се исипете по вратот или недај боже ќе ви се нафрлаат некои чудни брадавици околу вратот па ќе си го нагрдите телото за цел живот. Или доколку немате пари подобро купете си дезодоранче од познат производител со декларација отколку да се зезате со овие глупости.
Ги користам на точење веќе подолго време и никакви проблеми сум немала, ни осипи, ни флеки по облеката, и дури ми траат и по 2-3 дена на облека. Зашто би давала 50-100 евра за оригинал кога можам да го имам за 40 денари, сигурно нема по град да се шетам со парфемот во рака дека ми е оригинал.
Глупости бе... Познавам толку луѓе што користат вакви парфемчиња и ете сите шетаат со брадавици по вратот и се нагрдени
А демек оргиналот знаеш од каде е? Јас не гледам ништо лошо во парфемите на точење, точно е дека не траат баш и не мирисаат исто ко оргиналите али неможе секој да си дозволи да купува оргинал кој чини минимум 3000 денари за најмалата милитража. Имам искуство со парфеми на точење кои мирисале на алкохол, кои на ништо не мирисале и кои смрделе но еве некој си има позитивно искуство. Мене лично не ми траеле нешто долго тие на точење ниту пак ми мирисале убаво, бледи копии ко правени, а не доправени. Кога не би можела да си дозволам сигурно би купувала на точење, не гледам дека е нешто страшно.