Скоро мајка ми ми имаше купено некое парфемче на точење и преубаво мирисаше и доста беше трајно мислам дека пишуваше Dayens
Девојки кој од наливните ке ми ги препорачате така за оваа сезона, се мислам за givenchy. Burberry дали е убав, го немам пробано а слушнав за него демек добар бил. Или некој друг што користете што се задоволни
Zenski imam edno prashanje do vas pa bi ve molela za odgovor vo posledno stanav fanatik za parfemi ama poso nemozam da si dozvola da kupuvam nonstop orginali sakam da kupuvam od kopiive i da si imam povekje vidovi parfemi da si gi menuvam...gi imam probano parfemite na santini 333 la vie est belle i 261 crystal noir i zadovolna sum, potoa od pn 231 od britni spirs midnajt i sega isto sum zadovolna e sega uste economic ne gi imam probano e sega sakam da znam dali i tie se dobri i koja e razlikata pomegju trive firmi i spored vas koja e najdobra?
Не знам за овие фирми, но јас ги користам на Рефан и сум задоволна и од идентичноста на мирисот и од трајноста.
Колкава им е трајноста на овие парфеми? Гледам ги има низ сите маркети, набавив шишенце сакам да го наполнам до крај ама колку траат?
Дали работи тоа доле во ГТЦ за парфеми на точење? Не сум сигурен дали беше на Рефан или друга фирма. Но знам дека таму имаа доста квалитетни парфеми на точење. Но од дамна не сум земал зошто се оргинал тестери зимам.
девојки ги имате користено они парфемчињата слични на економик, малце поголемо пакување Relax мислам пишување на нив ако не се лажам? Дали траат ?
Shanel е препреубав, дефинитивно омилен. Два пати земав и од нивеа пријатен и нежен мирис, за преку ден супер ама некако ми здосади. А ги имам користено lovely и cherry и ми се допаѓаат ама сметам дека се летни, зошто дефинитивно имаат цветни мириси.
Каде во Скопје можам да ги најдам овие парфеми? Добив ваков за поклон и убав беше и траен ама немам видено низ продавници/парфимерии ...
Девојки закаснав со одговорот за парфеми на точење Јас го користев Шери многу е убав барем за мене сега користам наоми кембел приват
Порано земав парфеми на точење од Рефан. Мислам дека 10 мл. беа 50 ден. ако не се лажам. Имаат супер мириси, некои се одлично погодени. Но имам забелешка околу трајноста, на мојата кожа не ги ни чуствував после еден час. Зависи и од мирисот, некои беа по трајни но сепак цената и не е толку ниска за таков незадоволителен квалитет. А исто така и малите шишенца не беа во ред, парфемите истекуваа и испаруваа.