Од парфемите на точење, Рефан се дефинитивно најдобри. Мирисите им се најблиски до оригиналите, и имаат солидна трајност. Цената им е 50 денари за 10 мл, и има разни големини на шишенца (10, 30, 50 мл).
Posledno koristev eden naliven pardem sto go zedov vo Zito pred eden mesec. Prejak I dosta traen bese. Edvaj go podnesov. Srejken sto bese 10ml. Ne se sejkavam na imeto.
Имам купувано парфеми од Рефан во Сити Мол.Ем се попрактични ем поекономични за луѓе како мене кои се бањаат со парфем И стварно држат.Препорака од мене
мене лично економик ми се потрајни и мирисаат скоро блиску до оригиналните парфеми, нема многу дестилирана вода и алкохол во нив. Имаш во Лептокарија, има во Кисела вода...
Јас да ги пофалам Економик, вчера прв пат купив од чиста радозналост и позитивно сум изненадена. Го купив 270 ( инспириран од Chanel chance eau fraiche), одамна го имав оригиналот и многу многу е сличен..
Ако прашуваш за Скопје - Веро Џамбо, ГТЦ , Сити мол, карши Скопјанка, парфимерија Рима -Бисер... Сега сум навлечена на Гучи Бамбу мислам дека е бр.341
Јас ги користам Рефан веќе со години, еконмични се, многу се трајни и речиси не се разликуваат од оригиналите. Понекогаш и јас имам лоша навика да претерувам со парфемот, па не морам да штедам