^ и јас тоа прашував,и еве очекувам одговор од оние кои пробале. Јас мислам дека и тука како и секаде, си плаќаш според тоа колку милилитри сакаш. Мислам дека за 10 мл е 50 денари.
Не знам колку ml испаѓа ама мислам дека со шишенце ако купуваш , значи од тамо е 70 денари . А со твое е 50
Толку е 10мл = 50 денари , со твое шишенце. Ако немаш твое, се доплаќа уште 20-30 денари (за шишенцето).
јас земав на точење ескада 30 мл со нивно шишенче и ме чинеше 190 денари, мислам дека шишенчето беше 40 ден а 10 мл = 50 денари, и да ви кажам задоволна бев,ама има еден проблем до сега на сите што имат полнето му се расипува распрскувачот исто и мене па го префрлив во едно шишенче од спреј
Armani Code од Armani, Ange ou Démon од Givenchy, 1 Milion од Pacco Rabane и уште неколку ги има што највеќе им имам фрлено мерак...Сакам да имам на себе јак и примамлив парфем па претежно и такви и користам...Дали има некоја феминка што би можела да ми препорача некој ваков... јак парфем...
^^ Ако сакаш парфеми со поостар мирис, побарај дали ги има на точење "Allure Sensuelle" на Chanel и "Midnight Poison" на Christian Dior.
Hаоми Kембел на точење е убав,ама не од Cat Deluxe,друг некој беше и ванила и кокос мешани,доага убав мирис,исто така и јаготка
И јас користам јаки парфеми, па би ти го препорачала хипнотик на долче и габана....прекрасен парфем и трае прееемнооогуууу.....исто така пробај го и сицили на долче и габана, а можеш и кашмир и ванила мешано и таа комбинација е премногу убава
Го имам користено Chanel 5 ама не ми се допаѓаа најмногу ми се допага ричи ричи,ванила,и еден др мислам дека се викаше анѓели и демони многуу е убав
e da i ultra vajlet [mod-kirilica:2ywztv34][/mod-kirilica:2ywztv34] [mod-tekst:2ywztv34][/mod-tekst:2ywztv34]
Мислам дека има Баш денес бев да си купам и додека разгледував јас, мислам дека ја слушнав продавачката како го понуди Армани Код на една друга муштерика. ( освен ако не сум слушнала погрешно )
За да ви траат повеќе парфемите од Рефан ќе кажете да ви стават капки во парфемот, 5 денари е една капка, вие одредувате колку капки сакате и на тој начин ја зголемувате трајноста А инаку вие си кажувате за колку пари сакате- 5 денари е 1милилитар, па тие ќе ви наточат за колку пари сакате, за толку. А шишиња има повеќе видови, со различна цена
бидејки несум од ск порачав да ми донесат од парфемите на точење на рефан се мислев меѓу шанел и ангели и демони али јас незнам ни кој како мириса сепак се решив ангели и демони некако името ме привлече иначе не сакам јаки тешки парфеми паа ке видам како мириса кога ке го добијам ако го добијам сум направила утка или што ми препорачувате знам дека нина ричи мириса прекрасно па ајде кажете и јас да се почастам со некој парфем на точење ако неможам да дојдам до оригиналите(што и никогаш не би дала толку пари за парфем) препораки ако може
Јас имам еднаш купено од Рефан еден парфем на точење, Pink Love се викаше. Е сега сакам да прашам дали некој знае од кој е тој парфем, за да го видам и оригиналот па можеби и да си го купам? Зашто преубаво ми мирисаше. Фала.