Е баш го барав на нет кој е, и тој што ти ми го кажа ми излегува. А инаку не, јас колку што паметам продавачката јасно ми кажа дали го сакаш овој, Pink Love? Како и да е, фала.
Син Рају , ти остави ја продавачката, може се збунила, оди во парфимерија и побарај го овој, па спореди ги мирисите http://sitekreator.com/cosmetice/parfumuri.html еве ја листата на дел од парфемите кои ги има во Рефан, па баш гледам дека нема Пинк Лав, туку Лав оф Пинк
E да и тоа што викаш Сеси, може се збунила и таа, и онака ме брзаше, ќе затварала. Кога ќе одам во Центар, обавезно ќе проверам зашто преубаво ми мириса! Фала ти.
go imam koristeno angel i demon na givenchy i premnoguuuu e dobaaar... [mod-kirilica:uueww2ef][/mod-kirilica:uueww2ef]
си купувам вакви парфеми често досега ѓи имам земено само хипнотик појзн, жадоре, еден на наоми кембел шо не знам како се викаше, ричи ричи и ју од унгаро
Devojki dali vo Refan go ima Guilty najnoviot od gucci? [mod-kirilica:gdxyo5xb][/mod-kirilica:gdxyo5xb]
Да го имало прашав и си го нарачав ме заразивте со парфемиве од рефан па сега ке видам дали се толку убај како со ги дофаливте
Јас одлучив да нарачам да ми донесат 2-3 парфеми од рефан, конкретно булгари омниа кристалин - белиот, шанел- chance, и босс оринџ. Дали некој има користено некои од овие парфеми, и како сте задоволни? Да не ја утнам со порачкава.
Јас го имам користено булгари омниа кристалин и сум презадоволна од него, преубаво мириса, а и долго трае. Дефинитивно немаш направено утка со него
Имам користено ама не сум многу задоволна, ама гледам дека вие сте задоволни од овие на рефан, па дали некој знае дали во Битола можат негде да се најдат овие парфеми?
Имам користено порано, во скоро врме не. Имам користено кашмир, мошус, All About Eve и еден од кокос ( не знам како се викаше ). Првиве три убаво мирисаа, траеа и ги чувствував и по подолго време. И четвртиов го чувствував ама за неколку дена почна да ми се гади од него ( го користев на пролет, таман на топло време и смрдев ко освежувач за в кола) и го испрскав во WC . Сега ме подзапаливте со Рефан и следно кога ќе одам во ГТЦ, здравје, правец таму и ќе се почастам со некое парфемче
Леле колку ги користевме во средно,па и колку беа трајни...земавме сите другарки -роко бароко а каков е тој сега ни јас незнам така се научивме и сите тој го земавме. подолго време немам користено може 6 години,онојпат дечко ми добил од другар што отворил парфимерија оне милион-пако рабан,и не мириса лошо-секако далеку е од оригиналот,ама баш е траен и приближно ист му е мирисот П.С. Од каде можам сега да набавам и како одат цените,каде е тоа рефан