Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Парфеми од Avon

Дискусија во 'Парфеми' започната од bilkata, 18 јануари 2010.

1. HopefulGirl

HopefulGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Од авон моментално го користам новиот Slip into, задоволна сум, ми трае во текот на целиот ден и Perceive Dew го имам дома, има пријатен мирис, потсеќа на пролет. Сеа си го нарачав Far Away, а порано т.е. до пред некој месец ги користев Out spoken by Fergie, Pur Blanca розевиот и белиот, али дефинитивно белиот е поубав. А ви го препорачувам Little Black Dress, Little White Dress i Incandessence. Сите се трајни во текот на денот. Мислам дека вреди да се даде толку пари, а и во споредба со парфемите од Cosmos и останатите не се скапи. :)

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Secret Fantasyy..сакам да го купамм..го има некој користено??..мириса преубо :inlove:

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.685
    Допаѓања:
    8.735
    Јас моментално го користам,од Декември ми е купен на поклон,редовно го користам,а многу малку ми е потрошен.Одличен е и долго трае :inlove:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. aliciakeys3

aliciakeys3 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    21
    Little Black Dress,го обожавааам, дури сабајле кога ке станам од спиење си го осеќам хехех

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    На Ферги парфемот го имам, ми се допаѓа.

На Tashaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Ги имам користено Пур бланка, Литл блек дрес, оној на Ферги и сега последно го добив Фар ауеј..
    Мн е јак , не ми се допаѓа баш .. Пур бланка ми е фаворит засега :)

7. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Од авон сега го користам for away, искрено пријатно сум изненадена убаво ми мириса и прилично е траен. Го купив така на невидено, во последната брошура беше ефтин за 220 денари мислам беше, мало пакување од 30мл. Е сега во новиот каталог гледам намален е pur blanca blush розевиот, па сакам да прашам дали го има некој користено. На каталогот го помирисав ама тоа не е тоа, ми мириса свежо а баш сакам сега некој така посвеж да земам. Инаку го имам користено pur blanca белиот и задоволна бев.

8. Rosy

Rosy Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    16
    Јас го имам користено розевиот и баш ми беше убав :) мириса свежо како белиот, само според мене некако поженствен е :D нема да згрешиш ако си го земиш.. позз

9. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    476
    Многу ми се допаѓа акцијата на Авон, во која промовираат по некој парфем креиран од познатите европски модни дизајнери.
    Моментално го користам Herve Leger, Прекрасен парфем, а уште повеќе го засакав, кога видов дека во Париз во модното студио на овој креатор го има овој парфем. (до душа преку стакло го ѕвернав :lol: )
    енивеј...парфемот е одличен! [​IMG]

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Најпрво го користев овој [​IMG] и бев ептен задоволна од него дури на улица луѓе ме прашуваа што користам. :)

потоа го сменив за овој [​IMG], според тоа како мирисаше во каталогот бев одушевена,нооо кога почнав да го користам малку се разочарав, мирисот не трае и малку е различен, додека тој горе мирасаше просторијата од него.

сега се мислам дали да го земам овој [​IMG] ми се виде убав, паа ако некој го користел дали е долготраен.

11. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    А некоја препорака за машикте парфеми?

12. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Машките се тоалетни води ама убави се мене лично многу ми се допаѓа ''full Speed''траен е преку целиот ден се осека тежок јак,75мл е.Убаво е и шишето како за поклон.
    :hai:

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    Алиса Jet Home e многу убав , мириса баш на машко и е многу траен :!:

14. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    фул спид е ммногу лесен свеж парфем траен е и потсеќа на лето, исто е signature многу убав малку помашки силен смел парфем ама за вечерни излегувања е блек сајд тач ми е тежок! најубав ми е тру форс околу 800 ден е 75 мл.

15. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Question: Го има ли пробано некој најновиот Perceive? Го има по промотивна цена, ама нема примерок за да го мириснам :?: Од новиов каталог планирав да си го порачам новиот Pur Blanca, па да знам дали и овој да го ставам на листа зошто во следниот каталог веќе ќе биде бааѓи поскапен :)

16. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    го имам мириснато и убаво мириса, свежо пролетно и трае многу повеќе од пур бланка! порачај си го ако сакаш пролетни свежи парфемчиња

На OrdinaryGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Мене најдобри ми се Black Suede, Touch и Leather. Обичниот Black Suede не ми се свиѓа.
    Tomorrow и Signature исто така ги сакам.

Другите ми се посвежи.
    Од посвежите пак, Just Play. ;)

18. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Little black dress најубав ми е :D

19. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    мене повеќе ми се свиѓа little white dress :)

20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Herve Leger :inlove: Го обожавам прекрасно мириса и ми е посебно драг подарок :) :inlove: