Преед неколку години често го користев антиперспирантото стикче на Avon поточно Black Little Dress... Преубаво ми мирисаше, но се разочарав кога пред скоро една година го порачав пак и наместо препознатливиот мирис на Black Little Dress стикчето мирисаше на алкохол...на ракија !! Ужас.. па оттогаш не сум порачала ништо од понудените парфеми на Avon... колку една мала работа може да те разочара..
tomorrow само тој , и ми е еден од омилените парфеми кои ги имам користено, вреди за парите и трае цел ден
Го користев Pur Blanca долго време, па решив да сменам и си го зедов Far Away Dreams. Прекрасно мириса. Во претходниот каталог имаше еден нов парфем, не ми текнува како се викаше..така како зеленкасто му беше шишенцето и сакав да го порачам..кај имаше една најубава миризба, па и поклон ѓердан и обетки имаше со него..ама ништо, не успеав да извлечам толку пари од мајка ми, а јас ни денарче немав заштедено. Така да, сега ќе си чекам да биде на попуст за да си го земам
што мислите за slip into свез потезок повеке за лето или за зима дали трае? ми го понуди една дистрибутерка но немасе тестер за да видам како мириса. па ве молам ако го имате користено дајте коментар.благодарам унапред поздрав
Дали некој го има користено Rare pearls, задоволни сте? Во каталогот имаше изгреби и помирасај па ми се допадна, се мислам дали да си го порачам а гледам и намален е на 699 денари.
slip into е летен парфем, цветен но не со некои јаки цветни ноти, мене лично многу ми се допаѓа го има колешката и цела канцеларија мириса убаво.
Јас го имам од зимото од која излезе првпат во каталог го порачав со ланче. Ми стоеше долго време бидејќи имав други парфеми. Вчера баш се напрскав со него лелелеле дечко ми одма ме праша каков парфем сум ставила, мама вика цел двор мириса, нежен мирис а траен мене ми се допаѓа многу. Сега се од него ќе се прскам Се надевам ти помогнав
Да ми помогна ти благодарам. дефинитивно ке си го земам баш таков ми треба за летово нежен но траен.поздрав
Зошто мислам дека е слип инту е зимски парфем?! Јас го имам и откако почна летово го оставив затоа што навистина мириса зимски и се чувствува на далеку,а штом е така,значи е за зимно време.Цветен е во добар дел,ама има некоја зачинеста нота,не е свеж. Убаво мириса да,ама не е за лето дефинитивно.
Имаш и трајни но има и некои кое брзо испаруваат јас сум дистрибутер на авон и можам да ти кажам кои се убави ги имам скоро сите пробано па вака мене овие ми се преубави а и трајни се -perccieve , -perceive dew, -far away, -herve leg, -herve leger femme, -incandessence, -eternal magic -simpy because, -pur blanca blush, -jet femme, -slip into, -pur blanca, -bond girl 007 forever, -bond girl 007 -outspoken by fergie, -in bloom by ressen witherspoon, -true glow, -spotlight, -today tommorow always, u by ungaro -
Трајни се ,цената е нешто повисока од реалната ,а најубави ми се In Bloom Little Black Dress Today Tomorrow Always Bur Blanca I
кој е е некој најнов, некако midnight (pearl)... беше, не го паметам целото име...го имате некој пробано, траен е???
Го користев Pur Blanca, али прекинав. Не сум нешто многу задоволна од квлаитетот на парфемите од Авон.
јас ги имам користено far away dreams, jet femme, pur blanca blush, i Today Tomorrow Alwaysи сите мирисаат перубаво и не се толку скапи зависи некогаш може да се најдат за 500 до 700 ден
Ги имам користено Little White dress, by Ungaro, Perrsive, flower by cynthia rowley, outspoken by fergie и urban flowers =) Најмногу ми се допадна оној на Ферџи и Унгаро а сега моментално го користм овој
Јас долго време користам парфеми од Авон! Дури и сум зачленета! Најубави парфеми ми се PUR BLANCA и Slip Into.. не се многу трајни,но убаво мирисаат! А проблемот е што не вредат за цената....но ете сепак ги користам!