Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Парфеми од Avon

Дискусија во 'Парфеми' започната од bilkata, 18 јануари 2010.

1. Moonlight007

Moonlight007 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Омилени ми се Pur Blanca,Little white dress и Secret fantasy :)

2. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Преед неколку години често го користев антиперспирантото стикче на Avon поточно Black Little Dress... Преубаво ми мирисаше, но се разочарав кога пред скоро една година го порачав пак и наместо препознатливиот мирис на Black Little Dress стикчето мирисаше на алкохол...на ракија !! :rofl: :rofl: Ужас.. па оттогаш не сум порачала ништо од понудените парфеми на Avon... колку една мала работа може да те разочара.. :rofl: :lol: :lol:

3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.230
    tomorrow само тој , и ми е еден од омилените парфеми кои ги имам користено, вреди за парите и трае цел ден

На ZoLaRisK му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Го користев Pur Blanca долго време, па решив да сменам и си го зедов Far Away Dreams. Прекрасно мириса. Во претходниот каталог имаше еден нов парфем, не ми текнува како се викаше..така како зеленкасто му беше шишенцето и сакав да го порачам..кај имаше една најубава миризба, па и поклон ѓердан и обетки имаше со него..ама ништо, не успеав да извлечам толку пари од мајка ми, а јас ни денарче немав заштедено.
    Така да, сега ќе си чекам да биде на попуст за да си го земам :D

5. kalinka89

kalinka89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    што мислите за slip into свез потезок повеке за лето или за зима дали трае? ми го понуди една дистрибутерка но немасе тестер за да видам како мириса. па ве молам ако го имате користено дајте коментар.благодарам унапред поздрав

6. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Дали некој го има користено Rare pearls, задоволни сте? Во каталогот имаше изгреби и помирасај па ми се допадна, се мислам дали да си го порачам а гледам и намален е на 699 денари.

7. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    slip into е летен парфем, цветен но не со некои јаки цветни ноти, мене лично многу ми се допаѓа го има колешката и цела канцеларија мириса убаво.

8. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683
    Јас го имам од зимото од која излезе првпат во каталог го порачав со ланче. Ми стоеше долго време бидејќи имав други парфеми. Вчера баш се напрскав со него лелелеле дечко ми одма ме праша каков парфем сум ставила, мама вика цел двор мириса, нежен мирис а траен мене ми се допаѓа многу. Сега се од него ќе се прскам :D :D Се надевам ти помогнав ;)

9. kalinka89

kalinka89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Да ми помогна ти благодарам. дефинитивно ке си го земам баш таков ми треба за летово нежен но траен.поздрав :)

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.242
    Зошто мислам дека е слип инту е зимски парфем?! :^)
    Јас го имам и откако почна летово го оставив затоа што навистина мириса зимски и се чувствува на далеку,а штом е така,значи е за зимно време.Цветен е во добар дел,ама има некоја зачинеста нота,не е свеж.
    Убаво мириса да,ама не е за лето дефинитивно.

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  11. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
  12. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Имаш и трајни но има и некои кое брзо испаруваат јас сум дистрибутер на авон и можам да ти кажам кои се убави ги имам скоро сите пробано па вака мене овие ми се преубави а и трајни се

-perccieve , -perceive dew, -far away, -herve leg, -herve leger femme, -incandessence, -eternal magic -simpy because, -pur blanca blush, -jet femme, -slip into, -pur blanca, -bond girl 007 forever, -bond girl 007
    -outspoken by fergie, -in bloom by ressen witherspoon, -true glow, -spotlight, -today tommorow always, u by ungaro

-

13. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Трајни се ,цената е нешто повисока од реалната ,а најубави ми се
    In Bloom
    Little Black Dress
    Today Tomorrow Always
    Bur Blanca

I

14. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    кој е е некој најнов, некако midnight (pearl)... беше, не го паметам целото име...го имате некој пробано, траен е???

15. lady-17

lady-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    Па го користам *Purblanka* најубав ми е а исто и на дечкоми најмногу му се свига! :)

16. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Го користев Pur Blanca, али прекинав. Не сум нешто многу задоволна од квлаитетот на парфемите од Авон.

17. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.573
    јас ги имам користено far away dreams, jet femme, pur blanca blush, i Today Tomorrow Alwaysи сите мирисаат перубаво и не се толку скапи зависи некогаш може да се најдат за 500 до 700 ден

18. mila.s

mila.s Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    36
  19. VikiToO

VikiToO Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    52
    Ги имам користено Little White dress, by Ungaro, Perrsive, flower by cynthia rowley, outspoken by fergie и urban flowers =) Најмногу ми се допадна оној на Ферџи и Унгаро а сега моментално го користм овој

20. teddy.girl

teddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Јас долго време користам парфеми од Авон!
    Дури и сум зачленета!
    Најубави парфеми ми се PUR BLANCA и Slip Into.. не се многу трајни,но убаво мирисаат! ;)
    А проблемот е што не вредат за цената....но ете сепак ги користам! :|