Јас сум дистрибутерка од Авон и ги имам повеќето од парфемите. можам да кажам дека парфемите многу убаво мирисаат ама не се мн трајни освен оние луксузните што се, тие мирисаат цел ден. Инаку омилени ми се Today Tomorrow Always , Bond Girl 007 Forever i Far Away
Не користам парфеми од Авон, но имам еден дома кој порано го гористела сестра ми. Се вика Surreal, има предобар мирис. Вака изгледа: Па сакав да прашам дали сеуште го произведуваат парфемов и дали може да се купи, и ако може - по која цена?
мајка ми е зачленета па затоа имав можност да ги пробам повеќето од нив.. навистина се прескапи, не вредат за цената сите.. мене најмногу ми се допаѓа slip into, сеуште го користам и најзадоволна сум од него
Outspoken By Fergie Замрзнати боровинки во контраст со ултра-женска тубероза и црна кожа. Трае долго и е преубав. Најпогоден за вечерно излегување.
за парите зависи некогаш еден ист парфем може да го платиш 1000 ден а некогаш 500, за траење тие што се со понежен мирис и не траат така долго но посилните да траат подолго, инаку мене највеќе ми допаѓаат следниве четири, и според мене ако ги одберете нема да згрешите
Јас Little White Dress го користев порано, го потрошив цел и од што ми се допаѓаше пак го нарачав и сега не го користам, исто ми здосади. Ама сепак, преубав е и трае. Исто го имам користено и Little Black Dress и овој трае повеќе од White, ама не ми се свиѓа толку..
Единствен парфем што го имам користено од Avon е little black dress и презадоволна сум преубаво мириса и трае :up: