Јас веќе си тргам пари на страна за да го порачам по промотивна цена новиот Little Red Dress што ќе излезе во следниот каталог. Малку е потежок како за летно време, па ќе си го чувам додека не го истрошам Pur Blanca Blush
Женски, ми треба совет. Одамна го манијачам Herve Leger Femme, ама дека цената му е малце повисока не ми се купува баш на слепо, па да си прашам дали трае, ова-она..?
Сега го гледав новиот каталог и намален е на 1200 ден. И јас го чекам цела година да го намалат и дефинитивно сега го порачувам. Преубаво мириса ама исто и јас се прашувам дали е траен?
Парфемот да, трае, другарка го порача и беше задоволна. Ако си го порачала од овој каталог, сега е 600 и нешто се исплати, бидејќи пред некој месец беше 1200 Добар е и трае. Скоро сите од авон ПАРфЕМИ траат. Дезодорансите не, искрено да не ве лажат не траат ич. ефитни се да, но ефектот е исто кратко траен, до 1 час Не сум го користела незнам, каков е ама координаторката ми ги фали премногу дека биле едни од најдоприте парфеми и најквалитетните. Мислам дека траат. Мене little black dress i jet feme holiday ми траат по 5-6 саати у просек а може и повеќе. Искрено не барам повеќе од парфеми од по 500 денари а некогаш и за поефтино. Најбитно не ми предизвикваат алергии
И јас го нарачав овој од Ферги,иако сум малце скептична,бидејки не им верувам мн на овие парфеми,некако не се осекаат мн,единствено сум задоволна од Џордани златниот од Орифламе,а од Авон прв пат сега земам,па ке видиме ко каков ке се покаже овој.
Јас од Авон го имам користено само perceive и мн.сум задоволна од него...мозе да се казе дека е траен...дезодорансите не ми се допагаат.Повеке користам парфеми купени во парфимерии отколку од каталози.
Катастрофа се !!!! го имав Литл Блек Дресс ,Персив,Пур Бланка и не сум задоволна ! Воопшто не се трајни а и мирисот им е различен кога го мириснеш во каталог и кога го мириснеш во живо
е никако не се согласувам со твоето мислење, литл блек дресс и пур бланка се една од парфемите од Авон што траат.јас единствено не сум задоволна од Ферги па не ми трае.
Се согласувам во врска со Pur Blanca,го имам обичниот,и стварно некако не трае многу најверојатно бидејќи е тоалетна вода,а за другите незнам да кажам,сега сакам да го земам Eternal Magic,али се мислам
Девојки ме интересира вашето мислење за комплетите.Ми изгледа ефтино,се исплаќа за 900 ден. Е сега да ве прашам кој парфем е поубав/потраен? Far away или Perceive? Дезодорансот Фар ауеј и ролоните какви се? Кој комплет да си го порачам стварно не знам
Порано го имаше овој парфем, сега не знам дали го има, одамна немам гледано каталог на Авон. ѓВо секој случај, парфемот е женствен, елегантен и пред се траен!
per Mene persivot mi e poubav,za trajnosta ti grantiram,drugiot mi e tezok epten zimski,a persiv bas za esen e,da si go poracas,baska rolonceto ke si go nosis vo tasnicka. Plus persiv e parfem ne e toaletna voda!
Моментално го коритам Perceivе...Лично мене не ми мириса којзнае како и не го осеќам многу, една другарка еднаш се имаше прснато на испаѓање и рече дека цела вечер мирисала на него...Претходно го имам користено Far away и каде каде ми беше подобар, не е толку нежен и многу повеќе трае....Да го потрошам Perceivето и дефинитивно се враќам на Far away
Јас го користам Little Black Dress мене ми се допаѓа. Убаво ми мириса. Сепак секој има различен вкус.
За подарок го добив овој парфем од Авон (нов бил) и морам да кажам дека многу сум задоволна , преубаво мириса и трае прилично долго