Јас пак од Little Black Dress сум стварно задоволна, парфемот има убава мирисна нота, потежок е како за зимно време и е доста траен. И Incandessence ми се допаѓа, со тоа што тој е малку понежен. Некогаш навистина претеруваат со цените на парфемите, ама можат да се начекаат по промотивни и пристојни цени, или евентуално на намаление.
се согласувам со мислењето на Лина24 од Far away понападен парфем нема, ме потсетува на Опиум, Идан на тие тешките јас лично не би можела да поднесам таков парфем. Типичен парфем за жени на 40 години.
Jaс го имам пур бланка тоалетна вода и уште еден парфем PERCEIVE DEW вака кога ќе ги мириснеш убаво мирисаат, ама после некоја минута глава почнува од нив да ме боли појма немам... а литл блак дрес е најубав, тој го имам мириснато, многу е убав
екстра се парфемите на авон задоволна сум многу иако оддамна не сум нарачала али сум ги користела little black i white dress,pur blanca е преубав ,a најубав ми беше и многууу траеше eternal magic пробајте го прекрасен е !
Девојки немам каталог од Авон, ќе можи некоја да ми кажи дали уште го има парфемот Herve leger femme? Спојлер
Проверив сега и го има ама цената му е 1800 ден во понаредниот број ке биде vo комплет со лосион за тело за истата цена
Девојки јас никогаш немам зимано парфеми од Авон,не знам ни дали траат ни какви се.Па може ли да ми кажете за овие 4 трајни ли се?Како мирисаат? Јас не сакам претешки парфеми и многу цветни.Вреди ли да се купат?
Деновиве го очекувам Пур Бланка ,одамна го посакував Не можам да дочекам да стигне ,ко детенце сум нестрплива
Oвој убав е,трае ?Или розевиот е подобар?Гледам многу евтин е 500 ден,па се мислам дали да го порачам Досега сите од Авон трајни се покажале
Парфемов ми е преубав, ако го порачаш нема да згрешиш. Мене лично ми е најубав од сите парфеми од Авон. Така да, го препорачувам.
Да! Преубав е! Мислам дека го имам веќе по 7 пат х) го обожавам,и иначе не ми трае мене многу искрено..што многу се нервирам,али добро ако се "забањаш" со него,трае А,и розевиот е убав,исто така. Ама белиов јас повеќе го сакам