Ве молам кажете ми каков е ИНКАДНЕНСЕ??? Лесен, тежок, траен...??? Пс. Денес излезе новиот каталог на Авон, има многу попусти и пакети на парфеми. (Предновогодишни изненадувања )
Јас веќе го оставив Pur Blanca blush за напролет, па се префрлив на Little Black Dress. Времево е само за потежок парфем. И сега планирам да го порачам од најновиот каталог Perceive, одамна го меркам и го начекав за 399 ден. Само не знам како ќе се снајдам пошто е без распрскувач Ако не, ќе префрлам во шишенце од парфимерија со распрскувач и ќе си го чувам за напролет, бидејќи е цветен и полесен
за тежок не е, лесен не е , нешто измеѓу баш за ова време, ептен е траен јас се изненадив дека од авон ен се трајни многу ама овој е нај нај! tinkerbelll убаво мириса малку потешко ама за зимо е океј, јас го имам црвениот од кристиан лакроа и ептен ептен е траен дури утредента кога станувам ми смета парфемот од што е јак и траен!
Го имам мириснато,и да баш е за зимно време. Многу е јакичок Али мене ми се допаѓа,само малце ми е скап. Него и ја се нервирам незнам што парфемче да си земам сега за зимоска,а морам да купам како и да е
Парфемов мириса нежно, мене ми е погоден за секое годишно време, го потрошив и ми остана само дезодорансот. Го порачав Little Red Dress во минатиот или предминатиот број - не се сеќавам точно и задоволна сум, траен е, ми се допаѓа мирисот.
Има,и тоа доста.. Секој различен си е. Разгледај си од некој ако можеш,има голем избор. Мене највеќе ми се допаѓаат Individual Blue,Full Speed,Just Play,Black Suede Touch,и најновиот Christian Lacroix NUIT !
Во следниот каталог, тој што ќе биде од 02.12. ќе има многу добри понуди на парфеми. Ќе бидат на намаление и само парфемите и пакетите со ролони, спрејови и такви работи. Така што, ако можете следниот каталог да го разгледате и ако видите дека тој парфем што сакате сега да го купите е поефтин, не избрзувајте. Предновогодишните каталози се секогаш полни со попусти.
сакам да ги прашам тие што ги користеле Little red dress или Little black dress (или барем ги намириснале двата ), кој е подобар? кој е потежок и пожествен? кој е потраен
Little black dress го користам секогаш во зима, женствен, прекрасен мирис, не е претежок искрено мене ми е омилен од сите парфеми од авон. Little red dress го мириснав на тестер, мислам дека е доста потежок и некако пообичен од другиот и мене не ми се допадна па не го нарачав тогаш, а имаше добра понуда. Во наредниот каталог од 1 декември што е Little black dress е во сет со крем за тело и дезодоранс, едвај чекам! Мислам дека нема да згрешиш ако си го порачаш , јас немам сретнато некој што не му се допаѓа.
glamour-lady јас ги имам користено двата и можам да ти кажам дека мене лично поубав ми е блек дрес. Повеќе трае и позабележителен е , иако и литл ред дрес е исто така преубав
Little Red Dress е посвеж и благ,а блек дрес е потежок и женствен А за траење мислам дека двата исто траат,уствари зависи..секој различно ќе ти каже
Првиот! Ама тоа лично мене,незнам тебе кој би ти се свиѓал Ама и вториот не е лош зависи до вкус,ја ти препорачувам повеќе првиот