Да првиот е тоалетна вода убаво мириса ама не е мнгоу траен. Вториот е цветен парфем и траен е. според мене вториот е поубав.
Во последниот каталог ги има и двата од 30мл за иста цена. Подобро да го земеш Incandessence, затоа што е парфем, а не тоалетна вода. Башка има поубава мирисна нота, не е ни типичен зимски, ни типичен летен парфем. Некоја средина е, па ќе можеш да го користиш кога сакаш.
Го земав за проба,да видам како мириса,и пријатно сум изненадена.Нежен е,мириса на чисто што би рекла јас.Женствен е,ми се допаѓа.
Го имам мириснато,и многу е убав,баш чисто машки мирис. Не е многу јак,нападен,пристојен си е и малку свеж мислам дека беше
Една информација од мене: Парфемот Perceive без распрскувач што во последниот каталог е 399 ден., веќе во следниот ќе биде 749 ден. Така што ако се мислите дали да го купите, порачајте си го додека е со пониска цена.
За ова прашај во Орифлејм темата. Бидејќи прашуваше чинам завчера, почекај ќе го добиеш, мирисни го, пробај го.
Јас моментално ги имам Treselle ,Incandasance и сум многу задоволна многу траат и прекрасно мирисаат ми се допаѓа и бонд 007 лилавиот .Treselle е многу свеж ,Incandasance e позимски појак мирис и Bond 007 лилавиот е свеж убав парфем поздрав
Најубав парфем од Авон ми е (Пејшн денс) Passion Dance Сеа си го мирисам, си го чувам шишенцето со уште една капка и се потсетувам на мирисов. Ахх ароматично страствен!
Дефинитвно Today од авон ми е најубав го користев минатата зима и оваа пак ќе си го порачам стварно е многу траен а и многу убаво мириса тежок вечерен парфем... го обожавам
До сега сите скоро ги имам користено и сум задоволна од кој помалку од кој повеќе Најубав и најнежен ми е Purblanca Сега си го нарачав Cristian Lacroix Rouge и со нетрпение го чекам
Уф.. значи ги обожавам парфемите од Авон, просто вљубена сум во нив и си ги обожавам и сите 70% кои до сега ги имам испробано нема љуфка....обожавам кога се капам во парфем...обожавам кога добивам добар комплимент за парфемот и за тоа како мирисам мммммм а највеќе обожавам кога ги добивам на поклон уфф мерации
Slip Into.. Мене преубав ми е И траен е.. А и онака јак парфем (за мене) И PUR BLANCA - Епрен ми е нежен,преубав ми е и овој