само што го добив на подарок овај парфем, што е во виолетово шишенце иии можам да кажам дека е совршен, ептен женствен, преубаво мириса и долго трае..
Што ќе кажете за Litlle Red Dress? Сум ги имала оние двата и не ми се нешто посебно. Овој свежо мириса,гледам доста е намален во овој број.
Леле баш се уклучив да прашам за парфемов го видов 900 ден. во авон и сакав да прашам некој да ми каже дали вреди за парите зашто ако не е нешто посебно не ми се даваат 900 ден., ке најдам некој друг. Ако мириса така убаво како во каталогот и ако трае долго да го купам. Ај ако сакаш кажи ми подетално
Настрплива бев за овај и го пробав сабајлево ми стигна.преубаво мириса...но воопшто не трае ме разочара има други преубави од авон што траат долго како на пример today....ili little black dress
Бидејќи работам со авон ги имам скоро сите парфеми...little red,black i white dress се преубави,секојдевни,но и долго траат. Persive,pur blanca,slip into и incandessence ми се како пролетни и имаат преубав мирис. A од оние поскапите добри се today tomorrow always,outspoken и outspoken intense, herve lerge .... има уште други но да не ги набројувам. Мислам нема лош парфем во авон
леле дај не ме зезај и јас одвај го чекам кај и да е треба за некој саат да ми го донесат. 900 денари е се надевам дека нема да ме разочара и дека ке трае, а за мирисот немам коментар.... ххх
Ги имам користено Litlle Red Dress и Litlle Black Dress мнене ми се допаѓаат и што е најважно трајни се. Litlle Black Dress ми е поубав, поелегантен и пможенствен ми е
Новaта тоалетна вода Infinite Moment , мене ми е преубава ја земав баш кога беше со подарок пред 3-4 недели негде. Спојлер Е сега сликата и не е многу јасна ама ланчето е нежно и преубаво. Го имам користено и Pur Blanca белиот и многу ми е нежен, додуша јас повеќе сакам нежни ноти. Од оние потешките мајка ми го има овој: Today-Tomorrow-Always, ама добар е иако не сакам тешки мириси: Јас на подарок го добив Passion Dance ама многу многу ми е тежок и не е пипнат, еве го си седи 5-6 месеци за украс . Од машките новата тоалетна вода е многууу убава Perceive ја земавме за брат ми ама многу многу ми се допадна. Јас сум задоволна од трајноста на сите кои ги спомнав, а за останатите кои ги нема користено неможам да коментирам.
jaс сум најфан на лесни парфеми и овој ми е одвратен бапски, тежок лош. Јас не го сакам ич сум го мириснала. Ама за сваки случај пробај тестер нека ти даде некој може ќе ти се свија, мене ми е тежок A за трајни за таа цена се океј, не се долготрајни по цели денови ама некој 3-4 саати траат сите парфеми на авон
Го добив за подарок. Мене ми е преубав не е многу јак, баш нежен убав пролетен прфем. И тоа што е битно мирисот се осеќа и после неколку часа, не се изветрува бргу. Прекрасно мириса.
Perceive go koristam momentalno,no planiram otkako ke mi zavrsi da si zemam nesto pojako.Nekoj predlog?
Јас моментално ги користам Little black dress & Incandesence (така нешто му беше името )... Повеќе ми се свиѓа тој вториот, ради не толку тешкиот мирис.. Ма да и литл блек дрес е добар, ама тој позимски ми е некако Инаку на Персив му нема замена! Го обожавам!
Тоалетна вода е. Ја имам користено, мене ми е мноогу добра, ама некако повеќе ми е за зима. Сега во брошурката што е го има за 890 денари, ако сакаш купи го. Има нежни ноти па ќе ти се вклопи и сега. Инаку, 1200 денари е. Мајка ми го доби како подарок од една пријателка (воедно координатор во авон). Тоалетна вода е и ми е преубав, не е нешто тежок, мене ми одговара за пролет/лето, оти е некако свеж. Ама, мислам дека го нема во брошуриве веќе.