Pur Blanca дефинитивно е најубав него може ли некој да ми помогне да ми каже каков е тој мирис уствари зашто коа ме прашуваат какви мириси сакам незнам да објаснам па викам ко Pur Blanca од Avon
today tomorrow always е прекрасен,а исто ми се допаѓаат и pur blanca, little white dress се многу лесни пролетни парфеми и долготрајни се :up:
today tomorrow always diamond прекрасно мириса и долго трае исто го имам користено summer white, pur blanca сега сакам да го порачам rare pearls
Дефинитивно Pur Blanca е најубав, мириса на чисто и свежо, а исто го имам користено и Little White Dress и тој е супер.
Today Tomorrow Always.. го обожавам, по цел ден трае..пред 1 месец ми се потроши и сакам пак да си го порачам
Ми се свиѓа little black dress,eternal magic и el plum - на Рис Витерспун - е тој е најнајнајпрекрасен мммм
Авон имаат преубави парфеми. Мене лично неостварена желба ми е In Bloom - Reese Witherspoon. Исто така имам преубаво искуство со today tomorrow always,little white/black dress,secret fantasy... Пур бланка белиот ми е фаворит исто така.
Моментално го користам Summer white и сум презадоволна. Летен мирис, прекрасен, не многу скап и долготраен! Немам зборови. Исто и Spotlight ми се допаѓа многу!