јас сум преставник на авон веќе 3 години и скоро сите парфеми ги имам пробано ама како што мирисал тодеј томорол даимонд никој нема толку убаво и трајно да мириса сега веќе го нема ама како него парфем ретко може да се најде барем по мој вкус. а исто така убав е и унгаро ама многу јак е, а убаво мириса и кристијан лилјавиот и зелениот, грл бонд е убав херве легер двата и розевиот и црвениот незни се и трајни убав е и реап прлс инкаденс и др
Најзадоволна сум од always мислам беше, розовото од колекцијата ТТА, laugh often и преубавиот Nuit од Кристијан Лакроа (само овој е јак, зимно време го користам). Имам пробано повеќеод кои инкандесенс, пешн денс и ајс ширс не ми се допаѓаа, а од литл дрес сите ми се умерено убави. Го меркам Хрв Леџер за следен
Го имам жолтиот simple elements и при крај ми е. Препрепренајубаво мириса. Го обожавам, ко ќе ги истрошам другиве парфеми(многу имам од матурата) ќе го порачам пак. Исто од Авон лани го добив на поклон и Wish of hapiness и е прекрасен исто колку и првиот. Следен ми е на листата за користење. Ги обожавам двата
може некој да ми помогне до сега го користев парфенот спортлаит и сум премногу заоволна мирисот од него трае долго но јас сум таква личност што кога користам подолг период еден ист парфем ми здосадува и сакам да променам па сакав да ве прашам дали некој го користил outspoken by fergie во каталогот ги нема наведено на кој цвет мириса кој се состојките нотите, плус незнам дали долго трае или брзо го губи миристо дали е јак или нежен зошто јас не сакам јаки мириси ако некој го користи нека ми пише
Rare pearls, според мене little white dress ми мириса на чисто, свежо, а rare pearls е потежок, баш како за сега.
Little white dress мене ми стои како понежен, за преку ден го користев, а rare pearls го користам моментално, ама повеќе за вечерни излегувања. Плус rare pearls ми e некако подолготраен од little white dress
Од Авон ги имам користено само Little white dress i little black dress. И двата ми се убави, ама little black dress малку поубаво мириса.
Искрено ако го платиш поскапо сигурно поквалитетн е мислам на квалитет на траење. Инаку има доста голем избор а најомилен ми е Litle White Dress
Тотално се сложувам со Miss Perfect.И двата сум ги користела, а сум го користела и Little White Dress нема некоја разлика со Little Black Dress но и двата прекрасно мирисаат, а Icandessence е прекрасен немам зборови.Омилени ми се од Авон бидејќи не се нападни, имаат нежен мирис, не се скапи а и долготрајни се откако ќе ги ставите на себе.