Сите парфеми од АВОН ми се убави ,посебно би го издвоила RARE PEARLS ,редовно си го користам и презадоволна сум и од мирисот и од трајноста а и цените се некаде тука ..приступачни,секогас имаат намалуванје на одредени производи па можете да ги начекате кога ќе ви одговара цената според буџетот .. :up:
Дали знае некој дали Outspoken може да се купи од друго место, освен од авон? Зошто сакам да го купам, ама во авон сега го нема.
Драги феминки,сакам да нарачам парфем од Авон од најновиот каталог,ама се мислам кој.Значи сакам да трае подолго време,а сега ги имам Little red dress и Incandessence,па да се подновам со уште некој.Предлог?
вредат за парите и задоволна сум јас досега ги имам користено LITTLE BLACK DRES PUR BLANKA белиот INCANDESSENCE и FAR AWAY лилавиот сега и никогаш појке така ми стој дома ко што го зедов за украс го чувам зошто не ми е убав ич а од другиве три презадоволна сум стварно се најубај
А кој ви се најубави машки парфеми од авон? нека биде и комплет, но кој највеќе ви се бендисува? секој впечаток е добредојден
Дали некој го има користено овој парфем и кој е подобар Outspoken intense by Fergie ili цветната категорија лилјаковиот ?
Јас го имам лилјаковиот. Убав е, ама сепак ништо посебно. А од овој интенс имам мостри и според мое мислење е поубав и потраен.
Аничка не го имам испробано, ама тој првиот rare pearls е многу убав, иако го немам користено, го имам пробано. Инаку, ако бараш некој убав парфем, ти го препорачувам spotlight .. баш онака зимски парфем, долгготраен и преубав. Исто така и incadesense (мислам дека така се викаше ) е убав за оваа сезона, а не е скап за разлика од другите.
Јас го сакам little black dress. Во сегашниов каталог дали може да се нарача само парфемот? И колку чини?
Во сегашниот каталог чини 529 ден. со тоа што ако порачаш два парфеми од листата ги добиваш за 599, а три парфеми за 699 - се исплати ако си најдеш две другарки што би сакале да си порачаат некој парфем Во следниот каталог (постновогодишниот), Little Black Dress е 769 ден. така што ако сакаш да го порачаш, порачај го од тековниот.