Какво искуство имате со овој парфем , пошто гледам во овој каталог е за 1350 денари со подарок ташна. Дали вредат за тиа пари ?
Најубавиот парфем до сега на Авон. Немам зборови да го опишам колку преубаво мириса. А и многу долго трае. Под итно нарачувам уште еден, дури не го поскапат. Мојата нова љубов -City Rush!!!!
еден од постарите и дефинитивно поубавите и трајни парфеми од авон. сега го земав на намаление околку 550ден
Ми се допаѓаат парфемите од Авон не баш сите ама поголемиот дел се убави и трајни.А најомилени ми се TODAY tomorrow always и Little black dress...
Кој од парфемиве е поубав? Дали се летни или зимски? И какви мирисни ноти имаат? Сакам да порачам, но не знам кој да одберам. Благодарам однапред.
првиот ти е дефинитивно летен, многу е свеж, а вториот мислам дека може да оди во категорија на зимски парфем ама не е тежок парфем, мене и двата ми се преубави и трајни,јас тресел го сакам за в лето да си го порачам, во секој случај кој и да го порачаш нема да згрешиш
И двата парфеми ми се убави моментално го имам вториот бидејќи ми е зимски некако малце потежок така да ако ти треба за овој период дефинитивно вториот...првиот е посвеж поцветен како за на пролет
Кога работев со авон, една комшика подарок за сестра и за роденден нарача, цела колекција, парфем, крема, дезодоранс ли беше што беше третото незнам ама чинеше 2000 ден се. Нарача жената, стигнаа парфемите, јас и ги носам, ги отвара што ќе видиме, парфемот чиста вода, ни мириса ни ништо. Толку луѓе порачале, не се десило, ама ете има прв пат. Срамота, враќав молев во канцеларија, друг да ми дадат, инаку од џеб ќе си плаќав, среќа имав што ми дадоа друг. Убави се многу, убаво мирисаат, ама колку траат тоа ...
Според мене првиот, поубав ми е и има полуксузен мирис, а вториот ми е некако цветен го имам и по краток период ми здосади ме презасити.
Си ги порачав Outspoken by Fergie значи прекрасен е , женствен и доста траае. А исто сум задоволна и од Barbie Fruity Doll- icious детски не детски го порачав , па многу убаво ми мириса обожавам овошни парфеми.
кој е боље : Incandessence ili Little red dress ? Сакам некој од овие да го нарачам. Ги имам и двата мириснато и двата се убави...али кој е поубавиот е дилемата ? Иииии.... немам некоја блиска другарка што е дилер на авон... Тоа ми е поголемиот проблем, од каде да ги нарачам?
Мене па Incandessence, што знам... некако потраен ми е овој. Од кај си? Пиши ми лп, можеби ќе ти помогнам за претставник.