Дефинитивно Incandessence моментално и јас го имам уште малце ми остана па планирам пак да си го земам,има некако луксузен мирис и многу долго трае.
Незнам,мене жолтиот ми е прекрасен,има многу убав мирис и доста е траен(планирам да си го земам и јас) и белиот не е лош сепак.Јас сум за првиот,изборот е твој
Овој првиот е нов, излегува во кампања 3, која почнува од 8ми февруари, така што уште никоја го нема а вториот го користев и со топло срце ти го препорачувам, многу е траен. Јас лично сум многу задоволна, а и оние околу мене Само да напоменам дека има малку потежок мирис.
Од Авон парфемите го користам Little Black Dress. Го имам на залиха за да не се случи да им однема па да се мислам зашто ли не си задов повеќе Спојлер Инаку, последен пат кога нарачуваше, другарката порачала парфеми (и некои други производи) за клиент кој подоцна „се предомислил“ и одбил да ги земе. Ако некој е заинтересиран за парфем Perceive 50ml или Pur Blanca, нека ми пише.
првиот ја го имам и е преубав, специјално за представници беше, стварно е убав и е баш за на пролет и многу трае, исто така и реар прлс е многу убав
Јас го имам жолтиот и дефинитивно тој повеќе ми се допаѓа...некако тој белиот не ми е баш по кеф не е лош ама се зависи до укус.