Мој е! Мој е! Траен е бре девојчики - утрово прснав, уште му го чувствувам мирисот. Го купив комплетот - парфем од 50 ml, малецкиот од 15 ml и лосионот и само тој некако ми беше чуден. Хидратантен е, ама очекував да биде попарфимиран.
Го има во најновиот каталог овај? Во шишенцето имам уште за едно прскање, а го имам од пред 2 години сигурно си го чував, буквално да ти е мака да го истрошиш, па сега сакам пак да си земам. Ај израдувајте ме дека го има, ве молам.
Од сите парфеми од авон што сум ги имала би го препорачала Avon Sensuelle и City Rush Преубаво мирисаат и траат !
Парфемот е траен ама мене воопшто не ми се допаѓа многу е тежок ми мириса на нешто старо ...еднаш се излажав да го порачам и после така го фрлив пошто ни мајка ми ни сестра ми не сакаа да го потрошат.
Мене премногу ми се допаѓа мирисот на Сензуел, уште кога го мириснав прв пат кога излезе во каталогот па се додека не беше во мои раце постојано ја тргав фолијата за да го мирисам повторно и повторно и бев пресреќна кога стана мој. Но, после подолго користење навистина и јас морам да се согласам дека не трае, не е интензивен. Кога ќе го отворам плакарот алиштата ми мирисаат на Инкандесенс кој што го користев претходно, а не на Сензуел Tоа многу ме разочарува, претходните парфеми ми ги коментирале, а овој се прашувам дали некој може да ми го почувствува ? А баш мислев дека ќе биде спротивно затоа што на него пишува ЕДП, а не ЕДТ, а толку ми е убав мирисот, ептен се пронајдов во него, штета...
Во овој каталог го има Far away заедно со ролон и дезодоранс... ме интересира што парфемче дали убаво мириса, дали е погоден за овај период.. и дали е траен?
Far away не баш за сега за ова време, можеш да си го порачаш little white dress или овој е многу траен и убав
Моментално го имам овој(прекрасно мириса)-Slip into daring: И овај го имам Summer white sunset, следен ми е за користење, таман летно мириса таман за летово:
Да, и ја овој го меркав, некако многу убаво и летно ми мириса Грл.он.фајр можеше да го искористиш копчето РЕДАКТИРАЈ наместо да пишуваш мислења едно по друго
Се мислам да си порачам некој од овие... кој е така најубав за овој период... да е пријатен и не многу остар и нападен ама да е и траен. Спојлер