Можам да ти кажам far away е преубав но мн јак јас го обожавам и го користам во секое време а од ове земи си го treselle drugarka ми мн го фалеше а јас би ти го препорачала и sensualle преубав е и трае а и баеш за вој период е
Убав е парфемот, лесен е и за секој ден. Нема да згрешиш ако го порачаш. ( инаку сега можеш да го добиеш за само 25 денари)
bas taka, i mene mi se dopaga, bas e onaka za sekoj den i mnogu mi e nekoko svez i na cisto mimirisa... a do dusa i bas e eftin vo sporedba so drugite
Јас од предходниот број порачав лак и добив гратис тестерче од првиот за убво убаво мириса ама не траае ич се ветрее мн брзо не се лажи за марамата
Искрено кој и да го порачаш нема да згрешиш.Сите преубаво мирисаат и се трајни. Јас можам да ти ги препорачам новиот Only imagine и Рerceive .
Дали некој знае каков е овој парфем од авон ? Како мириса и дали е добар како и другите парфеми од истата марка ?
Значи крајно изнервирана сум од парфемите на авон... скиснаа усте 1 месец.. а и плус тоа не траат ако сакаш да мирисаш треба да се прскаш по 15 пати на секои 5 минути. веќе година и повеќе порачувам парфеми и ич не сум задоволнаа
најубав женствен,нежен,заводлив парфем од авон е pur blanca синиот тој е најиздржлив на топлово и трае а утре повекје трае(секој парфем)доколку се користи истоимена крема за тело.
Јас пак ти го препорачувам Perceive мн е убав и навистина само тој мирис трае два дена од авон другиве на секои 5 минути треба да се прскаш и пак нема да мирисаш. Мојот глас оди за Perceive! Ееее и јас се излажав како тебе... И мн ми е криво 900 ден. ми отидоа за ВОДА!!!!
Сама си се цитирам ама што да правам реков ќе ви пишам искуство значи парфемчето всушност тоалетната вода има многу лесен свеж мирис баш како за овој период пролет-лето ми се допаѓа иако не сум некојси љубител на свежи парфеми и што е најважно трае повеќе часа,не ветрее за кратко време супер е...а во овој каталог може да се набави по смешна цена од 239ден
и јас си го порачав овај и добар е...исто така и out spoken виолетовиот и little black dress се многу убави и траат...