Јас сум задоволна од парфемите на Авон, мислам дека се единственото нешто од кое сум задоволна од оваа фирма . Ги имам овие два
Pure O2 се наоѓа на специјален лист што го даваат заедно со каталогот бидејќи има специјално намалување на цената и чини 239ден а полната цена му е 850ден.
По препорака на некои феминки го земав Treselle, ама што чудо ќе беше бе ова.. оние наливните 1000 пати се потрајни.. нема да поминат 5 секунди откако ке се напрскам и воопшто не се осеќа... како ич да не сум ставила, а ваму парфем е не е тоалентна вода. Spotlight шо ја имав тоалетната вода абре со недели алиштата ми мирисаа, толку трајна. Дај кажете некој друг парфем од Авон ама да е вистински траен и така ко за ова време, (само да не е многу солен оти јас за две недели ги „пијам“ парфемите)
Побрзај во оваа кампања број 8 имаlittle black dress спреј за тело 100ml за 170 ден. Исто мириса како парфемот а е многу поисплатлив зошто е дупло поголем од парфемот а е три пати пониска цена и јас го имам долго трае и преубаво мириса а е лимитирано издание спрејов за тело само во оваа кампања го има после ке го нема а мислам дека оваа шанса не смееш да ја пропуштиш зошто како што кажуваш многу го сакаш парфемот. Побрзај зошто оваа кампања трае до овај четврток. Најди си претставник на Авон и порачајси го. good luck
Многу нежен и женствен мирис. Инаку, пишав и во другата тема, во најновиов каталог имаат многу попуст на парфемите
Женски што ќе кажите за овие новите миривчиња од Авон, Be Joyful, Be Serene и Be Romantic кој е најубав? ги има некој користено?
за периодов incandessence е најдобар, far away не ми мириса убава ептен е јак, а little black dress е за зимно време
ako moze da mi kazete koj od parfemite litle dress osven crniot mirisa najubavo dali white,gold ili red dress
little black dress ubedlivo e najdobar. jas momentalno go koristam vo kombinacija so sprejot za telo. mmmm