Девојки, има некоја што е зачленета во АВОН или сака да стане дел од компанијава ? ) Гледам има многу новитети и подароци
Како што одминува времето откога е прснато мирисот станува се поубав и поубав...напочеток е малце јак ама потоа..немам коментар
Женски,може некој да ми опише како мириса црниот LBDRESS? се мислам да си го порачам,ама сепак,морам да имам претстава како воопшто мириса...
Многу убаво мириса! да си го порачаш! парфемот инаку го намалуваат до кај 699 - 799 денари само парфем а сега во тековниот каталог го има за 699 денари парфем, крем за стапала и тоа пази на планет спа! што не им се баш евтинки производите и маскара која е до кај 300 денара! Сето тоа за 699 денари, порачај си го додека е убаво намален, после веќе ќе биде 800 денари само парфем!
Јас го нарачав little black dress во лимитирано издание 30 мл Па се надевам ке биде како во оригиналното пакување пошто беше 270денари
Исто и јас го порачав овај моментално,и се надевам дека ќе биде преубав како онај од 50 мл длабоко верувам нема да ме изневери
и јас го имам порачано и можам да кажам добар е не трае како другиот ама сепак добар е ..сега овој број со секоја порачка од 1200 денари напраена од 50мл е за 400 денари..
Little black dress го нарачав со двоумење (зошто некако тежок ми се чинеше), ама не беше ич тежок и за чудо премногу комплименти добивав за него. Немаше ден да не ми речат: леле колку убаво мирисаш.
Мене лично најмногу му се допаѓаше By Ungaro, но одамна не сум го видела во каталогот за жал. Исто така ѓи обожавам и Pur Blanca(белиот), и Little White Dress