Размислувам да си порачам некое парфемче сега вака за зимата, сум ги пробала речиси повеќето од Авон. Најзимски ми е Little black dress.. Го имам два пати истрошено.. сега се мислам кој да го одберам, а во овој новиот каталог (со Меган Фокс на насловна) некако ми се поскапени парфемите. Па ако има некој зачленет овде што го има наредниот што не е излезен да ми кажи дали се поефтинки во него да знам дали да почекам
Еве после толку думање и мислење што парфем да одберам.. се мислам помеѓу три. Incandessence, Perceive, и Far away. Побарав убаво на интернет.. за сите пиши дека се така накај зимски парфеми и малце потешки. Овие се најпогодени за овој период а и трајни се.. е сега не знам за кој да се одлучам. Што мислите?
Да, ама со порачување производи во висина од 1200 ден. од брошура 14. Инаку редовна цена во следниот е 859. MayDiamonds, можеш со некоја другарка да земеш парфем, пошто во сегашниов 1 парфем е 899, а 2 чинат 1199, па Литл Блек Дрес ќе го добиеш за 600 денари.
Го имам користено Little black dress.. не ми е убав, премногу ми е загушлив.. затворен. Сега се премислив за Infinite seduction од брошурата 14.. за него мислење некој?
Јас земав Sensuelle убав е ама некако не ми е траен. http://www.beautyofdawn.com/wp-content/ ... le_edp.jpg
Си го нарачав Little Black Dress, ми доаѓа 400 денари со таа понудата ако имаш 1200+ од претходниот. Сега сум возбудена, ептен ми се допаѓа, само не сум сигурна за трајноста, никогаш не сум користела парфем од авон...
Го земав Far away и навистина ме изненади а имаше толку негативни критики за него. Не знам зошто викате дека е тежок парфем или сепак до сетилата е.. Мене ми има баш онака зачинета блага нота, пријатно мириса по некое време откако ќе го прснам.. Има некој остар цветен мирис, но не е нападен.. инаку за чудо е навистина траен.. то е реткост кај повеќето парфеми од Авон. И досега што само два пати го имам ставено веќе почнав да добивам убави комплименти, и тоа едниот од другарка која дефинитивно ептен е невозможно некој парфем да и остави впечаток и да речи дека се допаѓа.. од сите досегашни што сум ги користела овај е прв за кој ми рекла дека убаво мириса Си го земав во лимитед едишн од 30 мл. пошто сум голем фрик по парфеми и брзо ми здосадуваат и ги менувам нон стоп.. за да не ми седи големото така. И си го порачав и Little black dress повторно по 2 години Пред некој ден случајно си го најдов шишенцето од него и внатре останале неколку капки, си се прснав и цел ден не можев да му одолеам на мирисот па затоа си решив пак да си го порачам Малку сум пишман што наместо Far away не си го порачав Eternal magic.. мислам дека повеќе вака би ми одговараше на мојот карактер, пошто сум повеќе љубител на така по нежни романтични мириси.. Сега тој ми е следен на листа.
^ Треба да имаш 1200 денари порачка од претходниот каталог, доколку си зачленета или пак ако девојката од каде што го порача имала порачка од 1200 и ти го дава за 400 ден.