Се изненадив од трајноста на Little Gold Dress , го имам тестер и вчера го пробав на раката денес сеуште мириса.
Јас го користев little white dress искрено мене ми беше предобар иако го немам користено little red dress има нежен мирис не онака напнат.
А како сте задоволни од тоалетната вода Passion Dance? Ја порачав чекам да стаса во вторник. Па споделете искуства... Трајна ли е? Нежно ли мириса?
Девојки кој е подобар? Сакам да си нарачам некој од овие два ама нз кој е поубав Ги имате користено? лилавиот е 1400 со гел за туширање а црвениот е само така, и двата се 1400, и нз кој да го нарачам?
нема да згрешиш кој и да го нарачаш, трајноста им е... и после перење мирисаат алиштата, посебно од црвениот кој е малку појак и за вечерно излегување, овој другиот е убав ама малку постра ладна нота има и мене и за денски ми одговараше. сега ќе го нарачам зелениот иако е најсвеж и повеќе пролетно летен, морам да го имам за последен пат е во брошура 17
Мене лично овој парфем не ми се допаѓа ,тешко ми мириса многу има јак мирис на рози ... (оваа е моето мислење но сепак се работи за разни вкусови) Пиши ми како ќе ти се допаѓа тебе
Си порачав Инканденс многу ми се допаѓа како мириса го пробав кај една другарка и трае што е битно, па едвај чекам да ми стигне. А и ми се погоди оваа понуда, 600ден излегува парфем.
https://www.google.com/search?q=tresell ... B300%3B300 искуства,трајност, нежен, јак? го имам тој во црно шишенце и задоволна сум, овој го немам ни помирисано..
Сакам за поклон да одберам парфем од Авон. Кој е подобар Литл Блек Дрес или ИНканденс ??? Меѓу овие два се мислам, како подобри (а, поефтини) од Авон ???
Today Tomorrow always forever, по втор пат го нарачувам, заљубена сум во парфемот, ЗА-ЉУ-БЕ-НА! Дефинитивно најубавиот парфем во Авон според мене, посебно за есен/зима период. Првиот пат го добив на поклон од дечко ми, онака го порачав - ама ме изненади најпријатно на свет, и ми заврши лани пролетта, и затоа сега си го порачав одма пак. Толку многу трае, сите алишта ќе ви мирисаат на него со денови додека не ги исперете. Женственост со еден збор би го нарекла парфемов.
Сте ја користеле ли sport light тоалетната вода? Дали трае? Скапичка ми е, па се мислам дали ќе згрешам ако ја порачам...