Ја искористи ли понудата во оваа кампања 16та 1050 денари парфем + лосион за тело Се согласувам со тебе ,преубав е парфемот
dali go imate koristeno little gold dress? i kakov vpecatok vi ostavi? se misalm dali da go narucam,prethodno go neam koristeno..
Долго време чекав да се снижи цената на Skip into daring...и моја среќа во овој каталог е 300 ден. Иначе еднаш купив од оние малечки пакувања и трајни се...Омилени ми сеkip into daring,Viva i Little black dress
Little GOLD dress има некој благ мирис, ништо посебно не е според мене.. Сега има еден нов го земав и го потрошив. Предобар е за сезонава. PREMIERE LUXE http://www.youtube.com/watch?v=b-6jYVr0h6g
Не е тежок,многу убаво мириса,женствено,секси...мене покрај little black dress ми е омилен парфем од авон и и јас чекав да го намалат,претходно купував од малите по 15мл. што се.Нема да згрешиш ако го купиш,траен е и убав. Сличен парфем на него од авон е ultra sexy а други што не се од авон,не ми текнува на сличен.
Moj predlog za parfem od Avon do Vas....))Ultra sexy,mnogu nezen,traen i so zavodliv miris.....bas sexy)))
Дали некој го има пробано новиот сити раш оној лилаковиот ? ве молам помогнете ми да одлучам има прекрана понуда комплет машки и женски парфем па би сакал совет кои да ги порачам сити раш или овој другиот која комбинација е подобра ? сити раш или овие другите.
Јас би те советувала за оргиналниот т.е златниот сити раш моментално го користам и премногу сум задоволна многу трае откако ќе го нанесеш на себе
Јас би те советувала за оргиналниот т.е златниот сити раш моментално го користам и премногу сум задоволна многу трае откако ќе го нанесеш на себе [/quote го имам користено тој и навистина сум мноооогу задоволна но овој пат во пакет одат сити раш тој новиот розевиот и сити раш машкиот и прашав која комбинација е подобра инстинкт или сити раш ? ги имаш пробано ?
ааа така ли не сватив добро во секој случај сити раш не ми се допаѓа тој другиот баш сестра ми го има мене не ми е убаф
Да да мислам дека пред еден или два каталога излезе тој парфем ,нов е го порачав не ми мириса убаво и сега веќе е на сестра ми
хахаха во ред ти благодарам многу. пс сестрати има среќа тогаш кога веке имаш доста добро познавање за парфемите од авон ако не ти е тешко можеш да ми препорачаш добар машки и женски парфем.
Дека работам со авон подолго време затоа знам така повеќе информации во врска со парфемите Значи омилен ми е Secret Fantasy (розевото шишенце ) од него обавезно иам залиха,Оnly Imagine е добар ,Far Away Bella (со машничката) и тој е преубав парфем многу трае за City rush веќе ти кажав, ааа и од Ферги што е лилјаковото шишенце е и тој ми е омилен баш е зимен парфем многу добар мирис има он него имам многу потрошено А сеа за машки Black suede touch (најмногу ми ја порачуваат) Infinite moments (од овој има и машки и женски и 2та ти се добри),Individuale Blue ... од машки толку незнам за други Се надевам ти помогнав во изборот