јас го имам инстинкт и убав е траен е , само е малку нежен не е за вечерно излегување, машкиот е преубав исто нежен ама има некоја нота така сексилава овие сити раш знам дека машкиот не бил трае барем така мои потрошувачи коментираа. а ако се одлучиш да не нарачуваш комплет задолжително машки парфем да го пробате сигнатур значи нема подобар и во трајност и во оригиналност на парфемот, едноставно заведува, мои другари си те го користат дури и срам им било сите исто мирисале а за женски кристијан лакроа црвениот за овој период, за пролет зелениот! ако сакаш поевтина варијанта тогаш пур бланка белиот ептен нежен свеж, ако сакаш поблаги тогаш пур бланка розов
во ред ти благодарам многу се одлучив за сигнатур јас и размислував за тој но ете веке одлучив, па ако некој ми го украде љубениот сама сум крива фала ти лина
Си го порачав little black dress ова што е колекцијата во овој број на авон. Баш ми се исплаќа... Само незнам за парфемот, добар е?
Ги користам и Little Black Dress & Far Away. Не дека little black dress e лош туку дефинитнво овај вториов ми е многу подобар, има многу поубав и потраен мирис , ми траеше скоро цел ден и апсолутно сум презадоволна. Периодов за ништо не би го сменала
Не сум користела парфеми од Авон.Од пријателки кои ги користат имам впечаток дека имаат силен мирис за мене,а не толку долготраен.Најчесто од таму порачувам производи за нега на тело и задоволна сум.
poenta, ако во иднина ти се допадне некој парфем од Авон и се мислиш дали да го порачаш, знај дека траат долго, предолго Јас имам користено можеби 5 или 6 парфеми од Авон и сум многу задоволна (и од квалитетот и од цената )
Парфемот од Avon "little black dress" е пре добар. Еден од најдобрите парфеми кои сум ги имала некогаш.
Today tomorow always ( дефинитивно мој парфем,,,, трае многу,,, и што е најбитно го забележуваат околу мене.... има позитивни коментари
Си го порачав и ми стаса црвениот, и морам да кажам преубав е! Многу е женствен. многу убаво мириса, следен на листата ми лилавиот
Ги имам овие два парфеми од Авон. Многу убаво мирисаат, не траат премногу долго но јас сум задоволна! Во план ми е да си земам едно од трите Pur Blanca, кое би ми го препорачале? Имам слушнато убави зборови за белото.
Го имам имано Little Black Dress, Little Red Dress, Little Gold Dress, Incandessence, Infinite Moment, Far Away, Pur Blanka синиот и белиот и најтраен и најсилен од сите беше Far Away А најсвежи Pur Blanka и Infinite Moment