Мислам дека и најгрдото машко ако го користи Black Suede Touch, мене ќе ми биде најубаво машко на цел свет. Секако, кога ќе замижам Убедливо најдобриот машки избор од Авон е претходно споментатиот парфем.
Девојки имам една информација за вас. Во наредниот каталог на АВОН ќе излезе нов парфем, FEMME. Парфемот е нежен, траен и убав. Ќе чини 799 денари и ќе доаѓа во комплет со спреј и лосион за тело. Е сега, имам можност да го порачам однапред по цена од 500 денари, што значи за 500 денари ќе се добива парфем, лосион и спреј за тело. Ако има некоја што сака да и порачам нека ми пише, бидејќи порачката ја пуштам во четврток. (патем, уште од сега ќе си се обезбедам за поклони за 8 март )
Само ме интересира дали овој парфем е траен и колку мл е? И мене ми го понудија па се двоумам дали да го земам комплетов :geek:
Да не имаш некоја посебна понуда и за Premiere Luxe ? Ми се виде од каталогов како многу убаво да мириса? Го пробал некој?
Дефинитивно парфемите им се топ. Пристојни цени ( особено кога се на акција). Досега имам користено некоку парфеми од АВОН и не сум згрешила ниеднаш.
Збор два за парфемчево? Today Tomorrow Always Amour Ја пребарав темава, ама никој ништо нема пишано. Го порачав на слепо, го немам ни помирисано, само читав критики на интернет. Ми требаше некој нов пролетен парфем, а според тоа што го читав на интернет веројатно не згрешив во изборот
Сестра ми го користи парфемов, сега по 3 пат си го нарача. Преубав е, не си згрешила во изборот воопшто.
Девојки сакам да ве прашам дали некој го има овој парфем и каква нота има и дали има убав мирис нежен, пролетен.... Today Tomorrow Always Amour или некој да ми каже нешто и за овој парфем каков е дали го има го користено. Avon Sensuelle Се двоумам меѓу овие два кој да си го порачам.
Јас го имам користено Sensuelle, мирисот е нежен, едноставен, женствен и пред се - дискретен! Ако бараш секси парфем, овој дефинитивно не е тоа Инаку, долго трае и прилично долго се задржува на облека, по неколку дена.
ме интересира far away (фар ауеј)дали има повеќе вида(нијанси во боите ) илие само еден?? гледав слики, со портокалово,розево,бело парфемче... а на овој што го мириснав пишуваше z181113 шишенцето беше вакво: http://images.bidorbuy.co.za/user_image ... ELRJWL.jpg