Incandessence го имав еден период и онака ми беше убав само немаат трајност овие на авон ама добро па сега колку пари толку музика нели?
Incandessence незнам зошто не ти бил траен,јас го имам користено многу пати и секогаш бил траен,а и сите што ги знам што го имале.Не е тоалетна вода парфем е и каде каде е потраен од другите од авон,со исклучок на little black dress,slip into daring кои ги имам пробано и исто така траат.
Јас имав многу интересно искуство со тој парфем т.е јас не го чувствував воопшто Можев буквално да се потопам со него, сите околу мене го чувствуваа меѓутоа јас како воопшто да не го регистрирав, ко ништо да немав ставено, многу чудна работа... eli25, со таа лудата понуда од 500 ден за парфем, лосион и спреј, мислам дека цела Македонија ќе мириса на тој парфем (вклучувајќи ме и мене, таква понуда не се пропушта )
Само пофалби! Си го порачав со колекција (млеко за тело и дездоранс). Од сите три сум воодушевена. Мирисот трае, тоа ми беше битно. Мислам дека конечно си имам и омилен парфем.
^ Еве и јас се приклучувам кон пофалните зборови во однос дека убаво мириса. А во однос на трајноста ќе го тестирам утре зошто вечерва го зедов
здраво феминки, дали некоја од вас сака да стане претставник во авон? притоа да добие подарок парфем и чанта,,... пишете порака
Преубав е парфемот, секогаш кога го носам добивам комплименти и ептен долго трае, не се мисли, земи си го обавезно
Pure blanca го имав овој. Задоволна сум од него, го користев подолго време. Мирисот трае, пријатен мирис е многу. Ти го препорачувам. Купи си го.
blagodaram na sovetite kje si go zemam i kje pisham kakov e inaku go imav rol-on antiperspirant pur blanca i beshe prekrasen pa spored toa se orientiram mozebi kje e ubav
^ гледам и по фејзбуков почнаа да го фалат парфемов. Дали тоа значи дека голем дел од женскава популација ќе мирисате исто?