Незнам како не го спомна некој Ungaro ... прекрасен е исто така и Imari Seduction,Flower by Cynthia Rowley. И 3те ми се најубави сега сакав да сменам си порачив Persive па ке видиме каков ке е
Значи вака..имам поклон 2 парфеми од Авон Little White Dress i Wish Of Peace.. и сакам да ве прашам од лично искуство кој ги има пробано да ми каже кој е поубав бидејки едниот треба да го задржам а другиот да го дадам на тетками =)) ако може одговор ...
jet femme искрено не сум го пробала , ама другиот true glow порано го имав и можам да кажам дека мириса многу убаво и трае подолго време ... сега незнам како ти стојат работите со финансиите .. ако ти стојат добро можеш во оваа кампања да си го порачаш едниот, а во следната кампања вториот
Сенца,едниот со другиот немаат врска.Сум ги имала и двата. Тру глоу мириса остро,свежо,по малку и машки,а ЈФ мириса благо,ама не многу,цветно и женствено.Зависи од вкусот и како си расположена. Ако ме прашуваш мене пре би ЈФ.
нема на што лилит .. го немам пробано џет фем инаку ако ми е пробен можеби ќе го избрам него, ама не ми е поздрав до тебе
ги имам и двата, тру глоу у убав ама некако ми е летен, пролетен, а ЈФ е за ова време, или па порачај си го тру глоу парфемот, а ЈФ спрејот за тело 200 ден е 100 мл и многу трае исто колку и парфемот тоа ти е најдобро решение
Овие два се моите фаворити, преубаво мирисаат а и траат. Убави ми се и Little black dress, Bond girl 007, Jet femme и Incandesence