Јас одамна го меркав Herve Leger Femme, ама заради цената никогаш не се решив да го нарачам се до сега, го начекав за помала цена од обично. На примероците во каталозите мирисаше доста нежно, но вака реално е прилично тежок парфем, посебно за мој вкус. Кога малце ќе подизветрее од кожата станува попријатен, но сепак ја задржува таа тешка жичка... но и покрај тоа, е доста женствен и елегантен парфем, попогоден за навечер. Мене ми мириса доста пудресто и на моменти благо, иако во описот му стои дека е шумско-цветна категорија. Но, сепак ова ми е впечатокот од само едно прскање, башка у моментов под влијание на хормони и изменет осет за мирис, така да за некој ден можеби поинаку ќе го перцепирам... Во секој случај, солиден парфем, и доста траен... прснав пред неколку саати и еве уште го чувствувам прилично интензивно...
Нешто најубаво од авон ми било парфемот Tommorow кога беше во комбинација со млекото за тело, милина Штета што го нема веќе млекото.. Сега Femme си го земав не е којзнае шо ама не е ни лош. Pur Blanca ми останува фав. бр 1
Има ли некој инскуство со premier luxe parfemot https://www.google.com/search?q=premier ... B640%3B640
Порано на времето неколку пати го користев оној little black dress Добар парфем беше, ама за зимно време оти е многу тежок ама и трае многу.
Колку време користите еден парфем? Јас на ладно ги чувам, ама приметувам дека зимава Little black dress не ми мирисаше како порано
Истото и мене ми се деси Little black dress.. ми стоеше на ладно цела зима, го немав воопшто ставено и отпосле некако имаше сменато арома.. како поубаво посвежо да ми мирисаше Не знам што е со парфемиве на Авон, на што температура треба да се чуваат?
Девојки да ве прашам вие што сте претставнички на Авон што ги имате новите брошури, гледам во брошура 7/2014 Sensuelle парфемот заедно со лосион е 759, ако ја има некој наредната брошура да ми кажи колку ќе биди таму дали да го порачвам сега или да си почекам.. и општо спрема оваа брошура како одат цените на парфемите.
Планирав да си порачам нов парфем за летово, па се мислам измеѓу Little White Dress и новиов Perceive Soleil. Од Perceive сум во глобала задоволна, ама овој новиов не знам каков е. Некоја од претставничкиве на форумов доби примерок?
Little White Dress го немам користено, ама Perceive Soleil го земав пред 2 недели и веќе пола ми е потрошен. Парфем баш за овој период од годината, свеж, со нежна цветна нота. Препорачувам
Дечки а ја знаете ли тоалетната вода hello kitty од авон во каталогот за претставници? Ја има за 99 денари а е 50 мл. Убав е мирисот ? Нешто не ми изгледа верно тоа само за 99 денари да е, ајде ако може некој претставник да виде, или доколку некој ја има користено нека каже?
Ана, јас сум долгогодишен страстен љубител на Little White Dress, само си ја вртам топката околу него за пролетниот, летниот и раноесенскиот период. Идеален ми е, нежен и неупадлив, а сепак остава прекрасен впечаток. Новиот Персив го немам пробано, ама мислам дека немаш утка со LWD. Тоа си е класика, како Little Black Dress. За кој и да се одлучиш на крај, да си знаеш дека јас потајно навивам за White Dress.
Парфемот за кој имам добиено ненормално многу комплименти, го препорачувам за летниов период.. Има неодолив сладок мирис, мојот најомилен дефинитивно. Само една забелешка, штета што е тоалетна вода и не трае нешто многу долго.. Не знам можеби погрешно го ставам, ама на мене издржва 2 саати преку сила.