Девојки ај помогнете ми во изборот Кој е најдобар Јас до сега ниту еден не сум користела од овие ама сум слушнала пофалби и сега гледам 260 ден.. сакам да си порачам ама не можам да се одлучам.
Јас го имам тој лилаковиот од средина, summer white sunrise и мислам дека е првиот парфем/ тоалетна вода од Авон која ме има разочарано. Кога го мириснав во каталог мирисаше нежно и овошно додека во реалност (барем мене) ми мириса многу остро и јако и воопшто не ми е мирис за лето.
Да се надоврзам и јас на муабетот Nausicaa се согласувам со тебе во врска со остриот мирис и не само на тој туку сите 2 ми се јаки ... ги имам сите и стојат оворени затоа што не сум по таквиот остар и јак мирис. Не ти препорачувам ниту еден Umbrellа но ако веќе сакаш заради многу намалената цена ти го препорачувам summer white-плавиот онака најби го издвоила од другите .
Summer white sunrise е исто така нежен, нема некој премногу јак мирис и мислам баш е за ова време. Мене ми се допаѓа многу.
Пишав на темата поназад јас го користев лани летото портокаловиот Summer white Sunset, и поради толку многу комплименти си го порачав и ова лето пак.. Досега секој што ме сретнал ми го пофалил, има многу нежен и сладок мирис.. досега никој не се пожалил дека мирисам остро. Ма да, ова е сепак тоалетна вода.. не трае нешто многу долго за жал, не знам вие што велите дека е премногу јак изгледа имате јако сетило за мирис зошто има далеку појаки парфеми од Авон од кои ти доаѓа да повратиш, а оваа колекција дефинитивно спаѓа во понежните цветни мириси. Јас го обожавам
AVON фемме парфем Фемме парфемов е од AVON одамна сакам да си го купам али што викате вие како мириса па споделете искуства поздрав
Feminki dobar e Pur blanca elegance?! Ima dobra ponuda za nego, pa se mislam dali da go zemam.Vaka na prv pogled mirasa ubavo,nezno,letno...no kolku e traen?!
own: Ич не е по мој вкус многу јак,остар, нападен може на некоја и се свиѓа али јбг ствар укуса...така си стои
Истиот го порачав и јас од кампања 09 и сум презадоволна баш летно и лесно парфемче плавиот не е ич по мој вкус тешко ми мириса но овој е добар
Колку повисока цена - толку потраен. Оние по 300 ден за ништо не чинат ама ај ефтини се си се прскам по цел ден со нив ама како викаат колку пари толку музика. Додека од поскапите најубав ми е Today-от.