Вчера сум влегла во пограшна тема, не знаев дека оваа постои всушност. Срамота. Значи, да прашам. Која е цената на парфемот Avon femme? Сакам да си го порачам, ама прво да си соберам парички.
Имаш понуда еден парфем за 899, два за 1199 , а имаш и комплет парфем од 30 мл + лосион за тело за 649 ден. http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite ... rNr=201414
Како член на авон сите парфеми им ги земав. во вторник го земам luck па ќе видиме каков е. кажете ми мислење за little pink dress??
иначе јас го имам тој парфем и не сум задоволна од него не трае долго за 15 минути и не се осеќа потоа
Јас го земав luck луѓе парфемот е фантазија преубаво мириса, а особено кремата за тело е преубава а и дезедорансот е убав и траен е вечерта се прскам сабајлето уште мириса немам коментари.
Во најновиот каталог на Авон се намалени парфемите на Incandessence. Ги има сите три. Розовиот, жолтиот и лилавиот. Е сега сакав да прашам дали некоја од вас го има користено лилавиот и како е задоволна, бидејќи тој сакам да го порачам. Никогаш не сум го користела и ме интересира мирисот, бидејќи само кај него нема место за да изгребеш и мириснеш.
И мене истото ме интересира Јас жолтиот го имам користено, прекрасен ми е. Ама Incandessence Flame ме заинтригира, гледам дека е гласан за есенски парфем. Виолетовиот не е парфем, тоалетна вода е, затоа одма го отпишав. Ако некој го користел Incandessence Flame нека пише импресии, да знам дали тој или жолтиот да го порачам
Кажете ми некој по убав парфем од авон за овој период ? Или споделете искуство од оние today tomorow кој е најубав?
Жолтиот го имам користено,мириса нежно ама не сум задоволна од трајноста.Го потрошив и нема да му се навратам.За другиве не знам.
Ана, дури сега во каталогот видов дека виолетовиот е тоалетна вода, па се откажувам и јас. Инаку, можеш да го мириснеш Incandessence Flame во најновиот каталог. Нежен е и убаво мириса, ама не знам колку трае, бидејќи не сум го користела досега. Така да и јас сеуште сум во дилема.