Како беше она - да го гребнам екранот за да го помирисам парфемот Немам каталог моментално, ама решив да го порачам на слепо. Нема да ми биде прв пат, ама досега не сум била разочарана
Анчи и јас еве го гледам моментално и му се мислам, ама ќе го порачам, такоџе на слепо па нек се угоде
Сакав да прашам за мислење, дали е иста трајноста на парфемчињата што се од 30мл, споредени со парфемите од 50мл. Да не се нешто поразредени или истото е ?
Најубав e Today Tomorrow Always in Bloom. A исто и Today Tomorrow Always e прекрасен. Tomorrow, и тој forever, не ми се по ќејф. Ако се мислиш, еден од овие два, кој и да го сакаш нема да згрешиш. Според мене најубави парфеми на Авон им се овие два.
Дефинитивно Full Speed! Ако се решиш тој да го порачаш, во тековниот каталог има многу добра понуда (се наоѓа на последната страна) - парфем од 30 мл за 269 ден
А што ќе кажите за новиот LUCK? Го имате ли користено? Инаки, го имам користено Pur Blanka белиот- не беше лош, ама ми се чини не ми беше некако траен
Јас го имам мириснато лак и мене лично ми се допаѓа многу, благ нежен е, а за трајноста нека каже друг тука неможам да кажам ништо зошто го немам користено.
@Fatalnata, го имам мириснато `во живо` и е прекрасен но за трајноста не можам да ти кажам зошто и јас прв пат го порачувам сега (исто поклон за НГ за дечко ми)
Од овој каталог го порачав Инканденс жолтиот за прв пат.Ми се допадна како мириса што го гребнав од каталогот и што прочитав тука добри рецензии за него и се решив.Сега го чекам да ми стигне па ќе пишам коментар колку сум задоволна од него.
Парфеми користам исклучиво на авон.за овој период препорачувам Liitle red ress го користам три години и сум презадоволна а има и позитивни реакции од машкиот пол за овој период добар е Little gold dress i litle black dress(класика ),а за летен период го препорацувам персив дју. од поскапите парфеми на Ферги Outspoken